Troféjakten – Cloudy with a Chance of Meatballs

Vår chefredaktör har under en månad jagat så många troféer som bara möjligt i Troféjakten. Kvantitet på kort tid var ledordet då, något som fortfarande kommer att vara i centrum. Däremot kommer andra typer av miniguider att publiceras lite då och då, till exempel något som är enormt tidskrävande men som faktiskt kan avverkas betydligt snabbare med rätt tänk eller ett spel där utmaningen är gigantisk, oavsett tid och skicklighet.

Cloudy with a Chance of Meatballs

Säg hej till ytterligare ett licensspel som är barnsligt enkelt! Till ytan ser det ut att kunna vara lite tidskrävande eftersom det ska samlas så pass många saker samtidigt som det finns två olika slut, men du kan klara av allt och bara behöva spela om någon enstaka bana.

Mitt minne säger att jag bara behövde göra om några enstaka eftersom det vid tillfället var omöjligt att samla allt eftersom jag fortfarande inte hade kunnat uppgradera ett specifikt vapen tillräckligt mycket, men generöst nog erbjuder spelet dig att spara och avsluta direkt du har återvänt och hittat det allra sista samlingsobjektet. Med andra ord är det här något som kan klaras av på bara en kväll om du undviker att ta längre pauser.

Det är till och med så pass snällt att du kan klara av Trophyn Party of Two genom att enbart gå till kontrollerinställningar i XMB-menyn och göra din dosa till kontroll nummer två och sedan hoppa in och ut i spelet för att slutligen återgå till den första.

  • Antal Trophies: 26
  • Uppskattad tid : 5-6 timmar
  • Svårighetsgrad: 1/10
  • Svåraste trofé: –
  • Enklaste trofé: HYDRONIC FOODPOD (hitta ett samlarobjekt)
  • Jobbigaste trofé: Ultra Food’onaut (hitta samtliga samlarobjekt innan du spelar den sista banan)
  • Tillbehörskrav: –

 

Jag använde mig av guiden från Playstationtrophies.org.

I dagsläget kan du endast köpa spelet i begagnat skick eller via import.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.