Topplista: De tre bästa lägerledarna i Friday the 13th: The Game

Det är inte lätt att vara en lägerledare i Camp Crystal Lake, särskilt när en maskerad mördare vill döda alla han får syn på i det dödsdömda lägret. I Friday the 13th: The Game (8/10) kan jag välja mellan tio olika hjältar för att kunna överleva den skräckinjagande natten, alla med sina egna styrkor och svagheter.

I detta inlägg utser jag de tre bästa lägerledarna i spelet med en motivering av mina val. Jägaren Tommy Jarvis uteblir dock från listan eftersom han inte är en valbar karaktär.

3. Kenny Riedell

Lägerledarnas chef är det perfekta valet för nybörjare, eftersom hans egenskaper är medelmåttiga. Det intressanta med Kenny är att han inte har några svagheter; hans jämna attribut gör honom ytterst lämplig för reparationer eller som slagskämpe.

2. Jenny Myers

Jenny kallas även för grannflickan och är den karaktär som har det allra starkaste psyket av alla lägerledare. Tack vare sitt lugna inre, blir hon inte lika vettskrämd som sina vänner och kan undgå Jasons inre förmåga; det farliga ekolodet ”sense”. Hon har även goda chanser att få till lyckoträffar utan att förstöra vapnen.

1. A.J. Mason

A.J. Mason är den bästa lägerledaren eftersom många av hennes egenskaper når höga nivåer. Tillsammans med Tiffany är hon den bästa karaktären att leka kurragömma tillsammans med, något som fungerar utmärkt eftersom hon är oerhört lugn, oavsett vilken situation hon befinner sig i. Dessutom är denna tuffa punktjej en av spelets främsta reparatörer.

I ett kommande inlägg tänker jag utse de tre bästa varianterna av Jason Voorhees. Ingen av dessa varianter är lik den andra och om du ska bli framgångsrik i tonårsmassakern, gäller det att känna till alla fördelar. Ki ki ki ma ma ma!

Vilka är dina favoriter bland lägerledarna?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.