Jultävlingen är avgjord!

Det är julafton, och här på PSbloggen har vi längtat efter att dela ut klappar till våra fantastiska läsare som har delat med sig av härliga julrelaterade spelminnen. Tre stycken vinnare kommer att få en riktigt spelfylld jul, precis som det ska vara!

Jag vill till att börja med passa på att tacka för alla bidrag som alla har varit mycket underhållande att läsa, och nostalgin har sannerligen varit på topp. Det är verkligen ett nöje att anordna dessa tävlingar för att kunna ge något tillbaka till våra trogna läsare.

Men nu till saken! Här följer vinnarna av årets jultävling på PSbloggen:

  1. Micke Andersson och hans kamp för att rädda Hyrule kammar hem förstapriset i årets jultävling!
  2. Peter Norman följer tätt efter med hans spontana TV-inköp som visar var ribban ligger när det gäller att vara en passionerad gamer.
  3. Sist, men inte minst har vi Macke86 som berättade om sin emotionella berg-och-dalbana som inkluderade trasiga kablar som sedan till slut blev fixade i mellandagarna.

Stort grattis till alla vinnare, och ännu en gång tack för alla bidrag. Vi siktar på att anordna fler tävlingar i framtiden, och nästa gång kanske det är just DIN tur att vinna. Tack till Activision, Nordic Game Supply och NIS America som har tillhandahållit de fina priserna till denna tävling!

Jag skulle vilja be alla vinnare att kontakta mig via mail på johan (a) psbloggen.se så att jag kan skicka ut alla priser så fort som möjligt!

Nu i mellandagarna kommer nyhetsflödet att vara sparsamt, men istället kommer vi att publicera våra traditionella årslistor. Martin kämpar för fulla muggar att sammanställa hela redaktionens bidrag, och jag ser fram emot resultatet samt din feedback.

Slutligen vill alla vi på PSbloggen önska dig en underbar jul!

5 kommentarer
  1. macke86
  2. Kristoffer Nyrén Krille
  3. motz motz
  4. Peter Norman
  5. Thomas Thomas

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.