Vad spelar du i påskhelgen? [Vecka 15 2020]

Veckorna rullar verkligen på i högt tempo numera, och vi är redan framme vid påsken. Det betyder ju för de flesta några extra lediga dagar som kan fyllas med massor av spelande, när du inte äter den traditionella sillen och de tillhörande äggen.

I redaktionen är det fullsmockat på recensionsfronten, och vi börjar i vanlig ordning med att gå igenom några av våra pågående projekt.

Jesper går i skolan

Nej, det är inte Hoa-Hoa.

Jag fortsätter med Persona 5 Royal och skådar det i fogarna för att kunna recensera det. Det blir stort fokus på det under påsken.

I veckan spelade dottern lite Beat Saber och jag blev sugen, så jag kanske plockar fram VR-hjälmen och kör lite ljussabelviftande i takt till musik. Och om headsetet ändå är inkopplat kan det i så fall bli en bana Astro Bot eller två.

Jonny rensar stan på zombier och slödder

I helgen går vi bananas!

Precis som för så många andra blir årets påskfirande inte som det brukar vara för min del. Släktträffarna har bytts ut mot hemmasittande, något som kanske är enklare för oss spelintresserade än för resten.

Själv har jag två recensioner på gång som kommer att förgylla (eller förpesta?) min långhelg. Det ena är stortiteln Resident Evil 3 som har kommit i ny färsk skrud efter förra årets lyckade tolkning av nummer 2 i serien. Det andra är det till synes härligt skruvade My Friend Pedro där du skjuter horder av skurkar tillsammans med….en banan.

Martin rymmer jordbävningen

Situationen har helt klart spårat ur totalt

Jag tänker försöka bli klar med min genomspelning av Disaster Report 4: Summer Memories. Hittills har jag lyckats fly undan den rasande staden. Nu återstår bara att komma i säkerhet.

Annars hoppas jag kunna bättra på min solbränna och överleva ölivet i Stranded Deep och kanske även lite 7 Days to Die (7/10).

Vad tänker du spela i påskhelgen?

3 kommentarer
  1. Thomas Thomas
    • Thomas Thomas
  2. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.