Vad spelar du i påskhelgen? [Vecka 14 2015]

Nu när många av oss har en lite längre helg än vanligtvis bjuds det på lite extra tid med familjen för att fira påsk, och förstås lite mer tid att tillbringa med den aldrig sinande spelhögen. Vissa på redaktionen har dessutom beslutat sig för att åka på semester för att undvika vårt skakiga vårväder, men det finns mycket intressant innehåll att se fram emot på PSbloggen inom kort trots detta.

Johan försöker slita sig från Bloodborne

Slender_The_Arrival[1]

Slender Man önskar glad påsk!

Om du har läst min recension av Bloodborne (10/10) har du förmodligen luskat ut att jag har lite svårt att fokusera på andra spel för tillfället. Jag har dock några andra recensionsprojekt igång samtidigt, vilket gör att jag får prioritera annorlunda åtminstone för tillfället. Jag är snart klar med Axiom Verge och mer om detta härliga tvådimensionella actionspel kan du läsa i början av nästa vecka.

Jag ska även ta mig igenom Slender: The Arrival, och jag misstänker att det kommer att kräva en del lugnande medel för att jag kunna klara mig helskinnad mentalt. Samtidigt har jag det omfattande paketet Borderlands: The Handsome Collection att analysera, vilket betyder att påsken kommer att innehålla lite av varje!

Övriga redaktionen håller samtidigt på med allt från Final Fantasy Type-0 HD till Tennis in the Face, men hur ser dina spelplaner ut i påskhelgen?

7 kommentarer
  1. Macce_1
  2. Martin Svennberg subanbai
  3. Quint Quint
  4. Thomas Thomas
  5. Thomas Thomas
  6. motz motz
  7. gabeish gabeish

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.