Vad spelar du i helgen? [Vecka 9 2020]

Månadens sista helg är här, och runt hörnet väntar mars månad med en hel uppsjö av intressanta spelsläpp. Även om många har klagat på en mager spelskörd hittills i år har jag inte haft några problem att sysselsätta mig. Med detta sagt har jag också sett fram emot de lite större släppen i år, inte minst Doom Eternal. Väntan är snart över!

Innan dess kommer vi dock i vanlig ordning gå igenom helgens aktiviteter!

Jesper avslutar apokalypsen?

Krypskyttar med lasersikte kanske borde fokusera mer på zombier och mindre på medmänniskor…

Nu är jag inne på upploppet. Jag har tre troféer kvar till platinapokalen och det är nötarläge nu. Det handlar om att hitta 75% av samlarobjekten, gå upp till maxnivå (vilket betyder att jag måste besegra horder av zombier, eftersom jag har slut på andra uppdrag) och göra däcktjut i 10 minuter med motorcykeln. Det sistnämnda gjorde att jag fick soppatorsk och fattade inte vad som hände. Jag trodde att R2-knappen hade gått sönder på min handkontroll.

Skulle jag bli klar så fortsätter troféjakten med något spel från Ratalaika eller Artifex Mundi.

Johan slår ett slag för anime

Saitamas inlevelse lämnar en del att önska.

På recensionsbordet ligger nämligen det nysläppta fightingspelet One-Punch Man: A Hero Nobody Knows. Även om jag inte är superfamiljär med källmaterialet tog jag mig an detta projekt då det tilltalade mig när jag fick testa det på Gamescom i somras.

Upplägget är hittills betydligt mer rollspelsaktigt än vad jag förväntade mig, men än så länge är det bara en positiv del av upplevelsen. Mer om detta kommer du att kunna läsa nästa vecka.

Parallellt kommer jag även att lägga lite tid på det tungvrickande fightingspelet Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r] för recension till systersajten Switchbloggen.

Martin irrar bland konsoler

Har ni väntat länge på mig?

Jag har svårt att bestämma mig för vad jag vill spela. Därför har jag bytt ett Zelda-spel mot ett annat, nämligen det magnifika The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Det har visat sig vara vansinnigt beroendeframkallande.

Men på min PlayStation-konsol finns också mängder av oavslutade projekt. Förhoppningsvis finner jag ro att ta mig vidare i Life is Strange 2 och om jag har gott om ledig tid, blir det eventuellt till att återvände till The Forest (8/10).

Vad planerar du att spela i helgen?

2 kommentarer
  1. Thomas Thomas
  2. Niklas Storm

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.