Vad spelar du i helgen? [Vecka 9 2019]

Kära läsare, nu är det inte bara helg men också en helt ny månad! Mars kommer att bli händelserik och under den första vårmånaden lanseras flera höjdpunkter bland speltitlarna.

Men nu firar vi årets tredje månad med att berätta om våra spelplaner inför helgen, och skriv gärna i kommentarerna om dina eventuella spel som du tänker spela!

Martin har fullt upp igen

Dags att dela ut lite stryk. Men på engelska!

Jag fick två smaskiga spel som damp ned på recensionsbordet. Queen’s Quest 2 – Stories of Forgotten Past från Artifex Mundi, vilket såklart är ett spel fyllt av pussel och gåtor tillsammans med utmaningen att hitta dolda ting i vackra bilder.

Det andra spelet är The Caligula Effect: Overdose, vilket jag tycker liknar Persona-spelen en smula. Om det mot förmodan skulle bli någon speltid över, blir det förmodligen i Dead by Daylight, där vi i redaktionen försöker hitta en gemensam tid för att hjälpa Jerry i hans trofésamlande.

Jesper tränar japanska

Äventyraren Adol inspekterar båtbyggandet

Min spelhelg lägger fokus på det japanska rollspelet Death end;re Quest och jag har som målsättning att leverera en recension efter helgen.

Skulle det bli tid över så är jag mitt uppe i en bärbar genomspelning av det eminenta Ys VIII: Lacrimosa of DANA, som också är ett japanskt rollspel men med actionbaserade strider.

Sent omsider har jag också blivit kär i Dead Cells (9/10) och blir det någon tiominuterslucka är det ett perfekt spel att köra igenom en karta.

Jerry trycker gasen i botten

Lägg till ett Janne Långben-vrål för en eventuell kraschlandning.

Jag har påbörjat recensionsexemplaret av Trials Rising, och tillbringat en del tid med att göra volter och utföra galna kraschlandningar. Du kommer att få läsa min recension inom kort.

Jag fick mersmak av Yakuza Kiwami (8/10) och passade på att inskaffa mig ett exemplar av prologen Yakuza 0 (8/10) också. Under helgen ser jag fram emot att ta del i Kiryus och Majimas galenskaper.

Vad spelar du i helgen?

2 kommentarer
  1. Alestes Alestes
  2. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.