Vad spelar du i helgen? [Vecka 9 2018]

Då var det dags att välkomna mars månad in i året och säga adjö till februari, och vilket avslut på årets andra månad det har varit! Förutom att stora delar av Sverige har välsignats med julvädret som aldrig riktigt nådde fram förra året, har även PlayStation-världen fått sin beskärda del av nyheter och överraskningar.

Ni har förmodligen redan läst och begrundat nyheten om framtiden för PlayStation Plus, där trotjänarna PlayStation 3 och PlayStation Vita får tacka för sig om ett år, åtminstone när det gäller de fria spelen i förmånspaketet. På spelfronten har vi också fått en del efterlängtade nyheter där de personliga favoriterna än så länge handlar om virtuella upplevelser.

Är du nyfiken på vad vi tänker spela i helgen? Vi är i alla fall väldigt intresserade av att läsa just dina spelplaner!

Martin hjälper en mycket liten hjältinna

Vad är bättre än fatala kulor? Fatala eldkulor såklart!

Vad är bättre än fatala kulor? Fatala eldkulor såklart!

Jag fick äran att recensera VR-äventyret Moss, och har hittills tillbringat ungefär en timme tillsammans med Quill; spelets protagonist. Jag har redan blivit rejält charmad av berättelsen och den lilla musen som jag hjälper genom berättelsen.

Jag ska även fortsätta mitt äventyr i Sword Art Online: Fatal Bullet. Även om jag inte på långa vägar är klar med hela äventyret, känner jag att jag börjar få ett ordentligt grepp på spelet och dess grunder. Förhoppningsvis känner jag mig mogen för att skriva en recension under nästa vecka.

Jerry ska bestiga berg

DRAGO!!

Under den gångna veckan har jag köpt bergsklättrarspelet Celeste och i skrivande stund har jag kommit till dess sista nivå. Jag tänker ge mig i kast med goda förhoppningar att nå den svåråtkomliga bergstoppen innan helgen är slut.

Jag har fått mersmak av skräckspelet Dead by Daylight och har hittat en favorit bland mördarna, nämligen The Huntress. Den två meter långa jägarinnan iklädd brudslöja och kaninmask är som gjord för rysare i stil med Halloween. Givetvis står spännande jakter på helgschemat, kvällstid förstås.

Jesper börjar med något nytt

Tomma nöjesfält brukar i populärkultur bjuda på övernaturliga möten nattetid.

Efter att i stort sett uteslutande ha spelat recensionsspel den senaste tiden vänder jag blicken mot skämshögen. Sannolikt faller lotten på nästa dolda-föremålspel som inhandlats på rea, Dark Arcana: The Carnival.

Skulle jag känna mig ambitiös tar jag tag i ett större projekt som NieR: Automata (8/10) eller Assassin’s Creed: Origins (9/10).

Men nu till den viktigaste frågan: vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.