Vad spelar du i helgen? [Vecka 8 2015]

Nu är det helg igen!

Veckan har bjudit på en del stora spelsläpp som The Order: 1886 och Dead or Alive: Last Round men även en del sköna, mindre spel som det charmiga Pillar. När det gäller The Order: 1886, är meningarna delade från kritikerna där en del tycker att det är för kort, en del tycker att det för mycket mellanscener och andra menar att det finns för få varulvar i spelet. I redaktionen jobbar vi för fullt med våra nya idéer där ”Mina första timmar med..” redan är realiserad men det kommer fler nyheter snart!

Nu är det i alla fall dags att ta helg och vi hoppas att det blir mycket spelande för er del!

Martin håller sig till japanska spel

Så många vocaloider, så lite tid...

Nya låtar till Hatsune Miku: Project Diva F 2nd? Helgen är räddad!

I veckan släpptes två nya sånger till mitt favoritspel (”Change me” och ”Yellow”) och eftersom jag aldrig kan få nog av den sjungande, blåhåriga divan, blir det nog några timmar i Hatsune Miku Project Diva F 2nd (9/10) under helgen.

Jag kommer också att fortsätta min resa i Criminal Girls: Invite Only, det där kontroversiella spelet som ni fick en kort inblick i under veckan. I övrigt blir det eventuellt lite Dying Light och kanske lite Minecraft!

Anton ikläder sig rollen av en hippie och dunkar in helgen

Pistons regerar för vi har Clyde "T" Justice!

Pistons regerar eftersom vi har Clyde ”T” Justice!

Jag har äntligen tagit tag i min stagnerande basketkarriär nu när NBA 2K15 (8/10) gått ner i pris på PSN. Efter en misslyckad träningssejour hos New Orleans Pelicans lyckades jag övertyga Jonas Jerebkos Detroit Pistons att ta sig an min två och tjugo långe rödhårige och helskäggsprydde centerhippie. De första stegen mot legendstatus har tagits för Clyde ”T” Justice!

Johan kämpar mot ondskan och tar inte order från någon!

Minskat synfält med svarta linjer=dåligt, bössa som skjuter elektricitet=episkt!

Minskat synfält med svarta linjer=dåligt, bössa som skjuter elektricitet=episkt!

Första prioritet denna helg är att bli klar med min recension av Sonys och Ready at Dawns storsatsning The Order: 1886. Det har legat högt på min önskelista ett längre tag och när recensionsexemplaret damp ner i brevlådan snodde jag det direkt! Spelet är nästan förbluffande vackert och spöar enkelt alla konsolspel den här generationen hittills, åtminstone på den fronten. Huruvida spelet är lika kul som det är vackert får du läsa om tidigt nästa vecka i min recension.

Jag kommer även att försöka bli klar med The Evil Within. Det är ett spel som jag verkligen vill gilla, men som kämpar frenetiskt för att driva mig till vansinne. Bestraffande kontrollpunkter och kantigt kontrollsystem ligger bakom de flesta av mina svordomar.

Nu vet du vad Johan, Anton och Martin gör i dagarna men nu vill vi veta vad du tänker spela i helgen!

10 kommentarer
 1. Quint Quint
 2. Martin Svennberg Martin Svennberg
  • Quint Quint
   • SonicTheFudgehog SonicTheFudgehog
 3. Macce_1
 4. motz motz
 5. SonicTheFudgehog SonicTheFudgehog
  • Martin Svennberg Martin Svennberg
   • SonicTheFudgehog SonicTheFudgehog
    • Martin Svennberg Martin Svennberg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.