Vad spelar du i helgen? [Vecka 7 2019]

Trevlig helg, kära läsare! Det har varit en varm februarivecka i mina hemmatrakter, och termometern har visat plusgrader i stort sett varje dag. Jag kunde inte ha valt en bättre vecka för en välbehövlig liten semester.

Det har varit en het vecka för oss på bloggen, vi har bidragit med flera recensioner av intressanta speltitlar som Far Cry: New Dawn (8/10) och skräckupplevelsen Conarium (8/10). Men nu berättar vi om de spel som vi vill sysselsätta oss under helgdagarna med!

Zombier, rally och plundring för Jerry

Detta är inte rätt tillfälle att dabba, fröken!

Jag är på jakt efter en platina i Far Cry: New Dawn och pokalen är inom räckhåll. Förhoppningsvis klarar jag av bedriften innan måndagen. Jag letar efter troféer i Resident Evil 2 (10/10) också, dels vill jag klara av spelet på snabbare tid och även hitta alla Mr. Raccoons.

Jag laddade ned Onrush (8/10) när det var ett av gångna decembers PlayStation Plus-titlar, och det passar mig bra att testa spelet när Svenska Rallyt pågår för fullt i hemmatrakterna.

Martin blir en röd djävul

Det finns några skyltar kvar att kvadda!

Som ni kanske har läst i min artikel om PvP-läget i Dark Souls III (10/10), tänker jag testa att invadera andra spelares upplevelser. Förmodligen kommer det att gå som det brukar i mina Souls-upplevelser, men det ska bli intressant ändå!

Jag har känt ett sug efter att återvända till Burnout Paradise Remastered (10/10) ända sedan jag pratade film och spel i en av mina vänners podcast-avsnitt. Därför blir det nog även några timmar i Paradise City för att samla lite troféer tror jag.

Jesper pusslar för två

Det var en gång en sten och en stjärna…

Jag har fått äran att recensera det norskutvecklade pusselspelet Pode där en stenvarselse ska lotsa en fallen stjärna genom ett antal nivåer. Recension kan väntas inom kort.

Förutom det är jag i väntans tider då det är en dryg månad kvar tills Sekiro: Shadows Die Twice släpps och tänkte vänta med att påbörja Bloodborne (10/10). Jag testade lite, men kommer att fokusera på troféjakten i övrigt. Jag har satt upp ett personligt platinummål och kommer att jobba på det.

Vad spelar du i helgen?

2 kommentarer
  1. Niklas Storm
  2. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.