Vad spelar du i helgen? [Vecka 7 2018]

Nu står helgen inför dörren igen och som ni trogna läsare känner till vid det här laget, är det därmed dags att avslöja helgplanerna. Under veckan som gått har det kommit en hel del nya spel till PlayStation-plattformen och det känns sannerligen som att spelbranschen har börjat vakna till igen.

För de spelare som ligger i framkant, har säkert både Fe och Secret of Mana redan hamnat på hårddisken. Missa dock inte att slänga ett öga på de lite mindre titlarna, där till exempel The Fall Part 2: Unbound (8/10), gjorde Johan rent lyrisk över berättelsen. Hyser du stor kärlek för zombier, har du dessutom hela helgen på dig att deltaga i online-evenemanget Undying Love i Dying Light.

Johan skaffar en maffig ryggtatuering

Även på PlayStation 3 har Kiryu lyckats odla imponerande polisonger.

Det är ju ingen hemlighet att jag blev barnsligt förtjust i Yakuza-serien under förra året, när jag slutligen gav serien en chans. Både Yakuza 0 (8/10) och Yakuza Kiwami (8/10) lämnade mig med ett sug efter mer, och eftersom det snart är dags för Yakuza 6 är det enda logiska beslutet att börja beta av de mellanliggande avsnitten. Huruvida jag kommer att hinna blir klar är dock en annan fråga…

Eftersom min PlayStation 2 inte är i bästa möjliga skick har jag fått utesluta Yakuza 2 från mitt projekt, och därför har jag påbörjat min resa genom Yakuza 3. Helgen kommer därför att fyllas av knasiga sidoberättelser, stenhårda dialoger och framförallt en hel del käftsmällar.

Martin skjuter robotar i VR

Vad har ni gjort med Slussen, era sabla droider?

Vad har ni gjort med Slussen, era sabla droider?

Mycket av tiden i helgen kommer att gå åt att prova Fast Travel Games första spel till PlayStation VR: Apex Construct. Titeln ser riktigt lockande ut med futuristiska robotfiender, problemlösning och miljöer som lånar mycket inspiration från vår huvudstad.

Självklart kommer jag att dyka ner i Dying Light för att dra mitt strå till stacken, och tillsammans med resten av spelarna i världen försöka komma upp i en miljon avklarade uppdrag.

Jerry skördar troféer tillsammans med Jason

Chad gör sig redo för helg i sina Tarzan-kalsonger.

Denna vecka har jag varit föräldraledig och på kvällarna har jag ägnat många timmar åt Friday the 13th: The Game (8/10). Jag har gjort enorma framsteg och lyckats knipa tre svåråtkomliga troféer, bland annat har Jason skördat 666 offer. Min samling med de sällsynta kassettbanden växer också vilket är väldigt roligt. I helgen ska jag tillbringa mycket tid i Crystal Lake så att jag närmar mig tusen matcher vardera med både lägerledare och Jason.

Det blir också en del Final Fantasy XV (8/10) där jag behöver förbättra Noctis fiskande eftersom jag ligger efter hans kamrater i deras rankningar.

Vad spelar du i helgen?

5 kommentarer
 1. Quint Quint
  • Martin Svennberg Martin Svennberg
   • Quint Quint
    • Quint Quint
 2. Alestes Alestes

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.