Vad spelar du i helgen? [Vecka 6 2021]

Nu är det snart helg igen och personligen är dessa dagar av ledighet en skänk från ovan. Arbetstempot har nämligen varit helt sinnessjukt denna vecka och det ska bli rejält skönt att koppla av med lite skogsliv samt PlayStation-spelande.

I veckan som har gått, har ni kunnat ta del av Jespers recension av Nioh Remastered (8/10), där han verkligen har njutit av uppgraderingen, även om det var första gången han tampades med titeln.

I vanlig ordning tänkte vi dela med oss av våra planer inför helgen, sedan är det din tur!

Martin står vid kitteln men sneglar utåt

Många monster blir det…

Jag tänker fortsätta min resa mot en platina i Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy (10/10). Jag har ännu en del recept att låsa upp innan jag beger mig in i new game+.

Om jag mot förmodan skulle tröttna, har min ömma hustru intresserat mig för Ys IX: Monstrum Nox. Det jag har sett hittills verkar lovande och jag ser fram emot att byta kitteln mot en lite mer action-betonad upplevelse!

Jesper besöker Japan

Morganas buss verkar göra comeback i denna avstickare.

Jag har två recensionsspel på mitt bord. Den ena är The Nioh Collection där du redan kunnat läsa om Nioh Remastered (8/10) och jag spelar Nioh 2 Remastered för fullt. Dessutom la jag vantarna på Persona 5 Strikers och ser verkligen fram emot att få uppleva ännu ett äventyr med The Phantom Thieves även om det blir mer actionbetonat den här gången.

Jag gissar att det blir fullt upp, men skulle det bli någon paus så kan det nog bli ett pass i Beat Saber eller Pistol Whip (9/10) på PlayStation VR.

Johan knyter ihop liksäcken

Det känns som att alla kommer att dö av den dåliga stämningen i gruppen.

Även om jag inte har haft speciellt mycket speltid på sistone har jag ändå fokuserat på att tillbringa så mycket tid som möjligt med det underbara Hitman III (10/10). Jag har lagt ner mycket tid på att maxa mastery-nivån på alla de nya områdena, och siktar på att bli klar med detta omfattande projekt i helgen.

Jag tänker även ägna lite tid åt det efterlängtade Little Nightmares 2 om det finns lite tid över, så att jag kan bli klar med recensionen till vår systersida Switchbloggen.

Vad tänker du spela i helgen?

2 kommentarer
  1. Thomas Thomas
  2. Alestes Alestes

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.