Vad spelar du i helgen? [Vecka 6 2018]

Äntligen är det fredag igen! Jobbet har förmodligen lunkat på i sin normala, vansinnigt höga takt för er som läser och för egen del har jag inte upplevt något undantag. Veckan hann knappt starta innan den tog slut igen, men visst är det skönt att få några dagar att vila upp sig på?

Den stora glädjen denna vecka måste helt klart vara att Shadow of the Colossus äntligen släppts lös i sin strålande, högupplösta prakt. Jag börjar faktiskt bli smått exhalterad när jag ser tillbaka på vilka underbara titlar som fått nytt liv till PlayStation 4, och sedan blickar framåt och fantiserar om vad som eventuellt kan komma på horisonten.

På tal om att blicka framåt, ska vi inte höra efter vad som spelas i helgen?

Martin fajtas med finbesök

Som platinajägare får man vänja sig vid denna skärm i spelet

Som platinajägare får man vänja sig vid denna skärm i spelet

I helgen får jag besök av ingen annan än vår chefredaktör och jag har redan laddat upp med That’s You (7/10), öl och eventuellt en eller annan sittning med ett racingspel i Gokart-format på en annan plattform.

Får jag någon tid över, blir det förmodligen ytterligare en genomspelning av Demetrios – The BIG Cynical Adventure på PlayStation Vita. Jag har redan tagit min platina i PlayStation 4-versionen och tänkte dubbla utbetalningen så småningom.

Jesper fajtas med stenkolosser

På papperet en ganska orättvis strid…

Jag har tilldelats recensionsexemplaret av nyversionen av PlayStation 2-klassikern Shadow of the Colossus och kommer att fokusera på det under helgen. Det ska bli spännande att se om tidens tand varit skonsam mot det eller om stenmonstren har börjat korrodera och om det börjat växa mossa på dem.

Sent omsider har jag också börjat spela Steamworld Dig 2 (9/10) och ångrar mig nästan att jag inte plockat upp det tidigare. Denna pärla lyckas balansera hög mysfaktor med fantastisk bandesign och riktigt kul plattformsaction. Jag får nog svårt att låta bli det också under helgens gång.

Jerry får mersmak av Final Fantasy

Nu tar vi en kopp kaffe på det här, pojkar!

Under veckan har jag ägnat mig mest åt en hel del slagsmål i Dissidia Final Fantasy NT. Jag har både fått ta emot och utdela en del smockor med de ikoniska karaktärerna och jag tänker fortsätta slipa på mina egenskaper nu i helgen. Du kommer att läsa min recension av spelet inom kort.

Jag tänker inte släppa denna rollspelserie utan fortsätter även vidare med Final Fantasy XV (8/10). Förhoppningsvis tar jag även tag i min platinajakt och beger mig ut i den skräckinjagande kylan i Until Dawn (9/10) också.

Och nu till den viktigaste frågan; vad spelar du i helgen?

2 kommentarer
  1. Quint Quint
    • Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.