Vad spelar du i helgen? [Vecka 50 2017]

Det är lite skrämmande att läsa titeln på detta inlägg eftersom det bär tydlig vittnesbörd om att vi närmar oss årets slut – med stormsteg. Om du inte har skrivit din önskelista till PlayStation-tomten, är det nog hög tid nu!

Under veckan fick jag möjlighet att provspela The Inpatient; Supermassive Games nya skräckupplevelse som levereras i VR. Det var sannerligen en upplevelse jag inte kommer att glömma i första taget. Under nästa vecka kan du läsa om mina tankar gällande det kommande släppet.

Nu är dock helgen alldeles inpå oss, och det innebär såklart att det ska spelas en hel del i stugorna runt om i landet. Vi har en del på vårt schema men vill gärna veta vad du har i görningen också!

Jesper ska måla hela världen

Gud i hundkropp söker hydra för otrevliga hemmakvällar

Jag spelar Okami HD för fullt med avsikt att skriva en recension. Vi är inne på den tredje konsolgenerationen som det släpps till och äntligen tar jag mig tid att spela det. Om jag tar paus från actionrollspelandet kommer jag att fortsätta mitt äventyr i A Hat In Time.

På den bärbara sidan börjar det bli dags att ta tag i Utawarerumono: Mask of Deception. Jag har fortfarande inte startat det, men har stora förhoppningar då Atlus brukar stå för en kvalitetsstämpel.

Martin stämplar pass och offrar sig

Är det där fem knivar fasttejpade på ryggen eller är du bara glad att se mig?

Är det där fem knivar fasttejpade på ryggen eller är du bara glad att se mig?

Jag fick äran att recensera Papers Please, och kommer att agera passkontrollant under helgen och misstänker att upplevelsen inte kommer att vara speciellt behaglig på det själsliga planet. Förmodligen tillbringar jag en del tid i Dying Light igen, där jag och sonen fortsätter vår långa resa mot en platinatrofé (till pappa).

Jag köpte Hellblade: Senua’s Sacrifice på rea för några dagar sedan och tänkte påbörja äventyret nu i helgen. Övrig tid kommer att vigas åt att sammanställa samt bidra till artikelserien om årets spel, vilken ni kan njuta av i mellandagarna.

Jerry återvänder till bostadsondskan

Chris Redfield har odlat lite Chuck Norris-skägg.

En lång väntan är nu över, för nu har Capcom äntligen släppt ett nytt kapitel till Resident Evil 7: Biohazard (9/10). Jag laddade ned Not a Hero igår kväll och ser fram emot att låta den legendariske Chris Redfield spöa upp några monster i helgen.

Jag tar upp jakten på platinan i Odin Sphere Leifthrasir efter ett kort uppehåll och nu ska jag leta igenom varje vrå med Oswald för att låsa upp en pokal eller två. Det var även ett tag sedan jag begav mig till Crystal Lake i Friday the 13th: The Game (8/10), men några matcher ska jag kunna hinna med också.

Men nu är vi nyfikna, vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.