Vad spelar du i helgen? [Vecka 5 2018]

Nu är februari månad här och med den fyra nya spelhelger att se fram emot. För min del, är hela månaden fylld av födelsedagar med tillhörande kalas och uppvaktning, något som gör att jag verkligen behöver planera in speltiden ett tag framöver.

En hel del av mastodonttitlarna som till exempel Monster Hunter: World, Lost Sphear och Dissida Final Fantasy NT fyller säkert många spelares lediga tid fortfarande men vi kan säkert hitta någon som sneglar på andra upplevelser också. Själv har jag försökt undvika spel som kräver en stor tidsinvestering, men jag känner mig samtidigt redo att hugga tag i ett mer omfattande recensionsprojekt snart.

Martin partyspelar och städar

Hmmm...vart lade jag förstoringsglaset nu?

Hmmm…vart lade jag förstoringsglaset nu?

Som jag nämnde, kommer mycket av helgen att bestå av firande av sonen. Jag hoppas dock att hinna med att spela lite That’s You! (7/10) tillsammans med gästerna. Den övriga tiden som finns, kommer nog att tillbringas i antingen InnerSpace (6/10) eller Nightmares From the Deep 3: Davy Jones för att städa fram några platinatroféer.

Johan skakar av ringrosten

Det är äntligen dags för ARID att utforska nya främmande miljöer.

Efter ett litet uppehåll i recensionsskrivandet har jag nu tagit mig an ett par projekt som jag kommer att sysselsätta mig med i helgen. I veckan fick jag en kod till The Fall Part 2: Unbound, och jag har verkligen sett fram emot att se vart berättelsen tar vägen efter den ganska brutala cliffhangern från förra delen. Embargot lyfter inte förrän den 13 februari, så du får ha tålamod till dess för att läsa om mina intryck.

Jag kommer dessutom att ge mig på en hårdvarurecension, då jag har fått lägga vantarna på den nya officiellt PlayStation-licensierade handkontrollen från Hori. Designen på Onyx-modellen påminner dock mer om Xbox-handkontrollen, vilket jag brukar känna passar bättre i vissa typer av spel, men mina förhoppningar ligger mest på en utökad batteritid jämfört med DualShock 4.

Jesper fortsätter rollspelandet

Klurigt men kul att hitta de gömda föremålen på det här bordet.

Fokus för mitt spelande blir likt förra helgen på Lost Sphear med avsikt att recensera det.  Vid sidan om detta spelar hela familjen det ”dolda föremål”-spelet Grim Legends: The Forsaken Bride tillsammans. Den typen av lättsamma äventyr fungerar perfekt i soffan där vi alla kommer med idéer och ser lösningar på pusslen tillsammans.

Jag har också byggt upp ett sug att spela lite Guitar Hero igen, men jag har inte bestämt mig om det blir Guitar Hero Live (7/10) på PS4 eller om jag dammar av Guitar Hero 3 på PS3:an.

Vad spelar du i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.