Vad spelar du i helgen? [Vecka 50 2019]

Nu är vi halvvägs till jul i denna månad och mörkret är mer påtagligt än någonsin, förmodligen på grund av det inte ligger mycket snö på marken. Tur då att luciafirandet är i full fart idag, en ljusfylld högtid!

Det känns som att vi kan börja varva ned lite när det kommer till recensionsspel, men ändå har vi hunnit publicera några trevliga recensioner under veckan.

Men nu tar vi helg, tycker jag!

Jesper återvänder till Erebonia igen

Lite rivalitet mellan elev och lärare är vardagsmat.

Efter recensionsspel och en avstickare med Star Wars Jedi: Fallen Order (7/10) ska jag fortsätta med The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III (10/10).

Jag har också uppgraderat min PlayStation VR till version 2 under Black Friday och fick med bland annat Astro Bot och Skyrim VR på köpet. De spelen har jag varit nyfiken på länge och kommer nog att ta en titt.

Martin slöspelar bara

Nä, inget mer sådant här. Och ingen ”hidden dragon” heller…

Jag har faktiskt inga direkta spelplaner för helgen. Planerna för förra helgen gick dock åt pipsvängen då jag fastnade helt i Gems of War. Men nu har jag tröttnat lite på det och satsar förmodligen istället på att laga lite hus och skörda några fält i Farmer’s Dynasty (7/10).

Vad spelar du i helgen?

4 kommentarer
  1. Marcus
  2. Quint Quint
  3. Thomas Thomas
    • Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.