Vad spelar du i helgen? [Vecka 49 2018]

Nu är helgen hos oss åter igen och trots att decembers första vecka snart är fulländad, så har den varit händelserik här på bloggen. Krille har tagit sig an två dansspel i Persona 3: Dancing in Moonlight (7/10) och Persona 5: Dancing in Starlight (8/10), medan Jesper gjorde en nostalgisk resa bakåt i tiden när han spelat PlayStation Classic (4/10).

Men nu sparkar vi av oss uteskorna, värmer på lite glögg och berättar om våra spelplaner under helgen och andra advent!

Jerry gör staden säkrare tillsammans med Spider Man

Hashtag: Stirrig snubbe som inte sett en superhjälte åka tunnelbana förut.

Jag har blivit såpass förtjust i Spider Man (10/10) att en platina börjar kännas greppbar. Därför ska jag avsluta min platinautmaning genom att genomföra hundra procent i Spindelmannens äventyr innan året är slut, förhoppningsvis kan jag gripa tag i flera pokaler innan andra advent är över.

Jag har saknat Dead by Daylight och tänker spela några omgångar med Jake Park för att vinna en Adept-trofé med honom; ett steg närmare full pott av spelets trofélista.

Jesper svinar i framtiden

Har du hört den om en gris, en anka och en muterad människa?

Jag håller för fullt på att spela Mutant Year Zero: Road to Eden med avsikt att recensera det. Fokus i helgen blir på det.

Parallellt har jag återfunnit Tesla vs Lovecraft (9/10) och är ganska nära en platinumtrofé nu. Och min nyfunna hatkärlek i Dark Souls: Remastered (10/10) fortsätter och jag går hela tiden runt och funderar på nästa etapp där. I skrivande stund väntar det spökjakt i New Londo Ruins och jag ser fram emot att hitta föremålet som gör att jag kan öka mitt vapen till +15.

Martin låtsas att han är med i japansk TV

Ett vanligt Donkey Kong-segment. Men med en hoppande hummer. Helt normalt!

Jag har fått äran att recensera det heltokiga Nippon Marathon; ett spel som hämtar mycket influenser från de galna underhållningsprogrammen som erbjuds i etern i den uppåtgående solens land. Tänk dig Gladiatorerna fast med fantastiskt knäppa upplägg så är du ganska nära handlingen.

Jag tänker givetvis återvända till Drangleic i Dark Souls II: Scholar of the First Sin (9/10)Jag har äntligen vant mig lite grann vid det nya spelsättet som denna titel erbjuder, men har ändå inte kommit speciellt långt. Vi får se vad helgens spelande har att erbjuda när det kommer till framgång!

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Alestes Alestes

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.