Vad spelar du i helgen? [Vecka 48 2022]

December är över oss, men trots att året börjar närma sig sitt slut finns det en och annan överraskning kvar att vänta på. Bland annat håller Jesper på att samla in nomineringar inför de traditionella årslistorna och stora delar av redaktionen klurar nu på detta. Viktiga val måste göras, men det stannar inte där.

Vi har nämligen ett flertal recensioner kvar att publicera och vi spelar för fullt för att få ut dessa till er. Har du tur kanske du får en smygtitt redan idag då vi presenterar våra spelplaner för helgen.

Johan städar i skämshögen

”Är det dig jag kan fråga om Loom?”

I samband med att jag började sammanställa mina bidrag till årslistorna blev det tydligt att jag har ett flertal spel som jag ännu inte har hunnit spela, och därför kommer mycket av helgen gå till detta. Bland annat tänker jag lägga lite tid på Signalis som jag har hört mycket gott om.

Jag tänker även sätta tänderna i Return to Monkey Island (9/10), som har hyllats som en välkommen återförening med den mäktigaste av mäktiga pirater, Guybrush Threepwood.

Jonny moppar rymdskepp

”Trevlig helg!” ropade Kurt-Sune i svetsen.

Tre recensionsspel ligger i skottgluggen för min del de kommande dagarna och även om jag ser fram emot dem alla tre så är jag extra nyfiken på ett av dem, nämligen The Callisto Protocol.

Skräckspel med actioninslag ligger mig varmt om hjärtat och med Callisto Protocol ute samt nyversioner av både Dead Space och Resident Evil 4 skymtandes i horisonten är humöret på topp.

Om mitt hår har blivit vitt efter helgen återstår dock att se.

Jesper upplever mytologi

Kanske inte helt oväntat att dvärgarnas by är en gruvstad full med uppfinningar.

Jag är ungefär 20 timmar in i det smått fantastiska God of War: Ragnarök (10/10) och tar mig tid att utforska alla vrår och lösa alla sidouppdrag jag hittar. Det känns definitivt som ett spel där jag kommer att jaga platinatrofén. Jag har inte köpt Marvel’s Midnight Suns ännu även om det släpps idag, men det är jag riktigt nyfiken på så det kommer att ligga på tur när jag väl blir klar med upplösningen i krigsgudens äventyr.

I övrigt så blir det fysiskt brädspel i helgen och vi ska testa Etherfields som jag var med finansierade på Kickstarter så det blir ett besök i drömmarnas värld.

Vad tänker du spela i helgen?

Ett svar
  1. Alestes Alestes

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.