Vad spelar du i helgen? [Vecka 48 2018]

Novembers höstmörker tar nu slut och vi kliver in i decembers julstämning. Det är första advent nu på söndag, och min familj har redan ställt fram adventsljusstakarna vid fönstren.

När årets sista månad och jultider börjar, är det ett perfekt tillfälle att avsluta året med det där spelet som du inte hunnit spelat klart. Du kanske till och med har funderat på vilka som är de bästa spelen i år? Det finns gott om tid att tänka på detta, och under tiden berättar vi om våra spelplaner i helgen!

Jerry förvandlas till monster och klättrar på skyskrapor

Spindelmannen, eller Spindelormen? Jag är förvirrad.

Jag fick recensionsexemplaret av Monster Boy and the Cursed Kingdom tidigt denna vecka. I ärlighetens namn så hade jag totalt glömt bort att spelet snart lanseras, och därmed blev jag positivt överraskad. Det ska bli spännande att få se vilka slags djur jag kommer att förvandlas till i helgen.

Jag köpte Spider Man (10/10) under Black Friday-rean och hittills tycker jag om den lekfulla friheten att svinga bland hustaken. Under helgen ska jag utföra fler uppdrag med lustigkurren i spindeldräkt. Dessutom ska jag ta en närmare titt på onlineläget i Red Dead Redemption 2 (9/10), vars beta startade i onsdags.

Martin växlar energi och utforskar en skog

Vänta nu...det här ser inte ut som en boss i Dark Souls?

Vänta nu…det här ser inte ut som en boss i Dark Souls?

Då arbetsbelastningen på jobbet gör sig påmind, har jag svårt att ta på mig stora recensionsprojekt. Ändå kunde jag inte låta bli utan att visa min entusiasm för Energy Cycle Edge, som är ett annorlunda pusselspel. Jag ska försöka spela det tillräckligt mycket under helgen för att kunna dela med mig av en recension under nästa vecka.

Eftersom jag har fallit totalt för Souls-universat har jag påbörjat min resa genom Dark Souls II: Scholar of the First Sin (9/10). Än så länge är känslan exakt samma som när jag tog mina första, stapplande steg i Dark Souls Remastered (10/10); osäkerhet och sårbarhet. Samtidigt vet jag att det som jag hatade i början av min Souls-karriär, blev något som jag fullkomligen älskade så småningom. Jag har därför stora förhoppningar på detta!

Anton letar efter Gavin

”Äré Gavin där borta?!”

Gavin! Jag har letat överallt i Red Dead Redemption 2 (9/10) känns det som. VAR ÄR HAN? Börjar undra om Gavin ändå inte är DLC. Och nej, jag tänker INTE använda mig av en guide eller söka på nätet efter svaret. Då vinner Gavin, och det tänker jag inte tillåta. Gavin! GAVIN!

Men det viktigaste förstås; vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Jesper Pettersson Jesper Pettersson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.