Vad spelar du i helgen? [Vecka 48 2017]

Nu är helgen här igen, vilket givetvis är väldigt skönt. Julen är bara några futtiga veckor bort och en del har säkert redan börjat känna ångest över julklappsinköpen redan. Jag undrar minsann om tomten kommer med några PlayStation-klappar i säcken i år…

När det kommer till spelande, är recensionsborden i princip tomma och det bjuder ju in till ljuvlig städning av skämshögar. Personligen har jag betat av mängder av kortare spel som jag köpt under året på olika reor. Hela 12 platinatroféer har det blivit under en månads tid men snart vill jag nog sätta tänderna i något rejält känner jag. På tal om det – det är dags att avslöja helgplanerna!

Johan slipar lönnmördarkniven

När du inte knivar någon i ryggen kan du passa på att beundra solnedgången.

Trots att det var ganska högt upp på min önskelista, har jag ännu inte hunnit fördjupa mig på allvar i Dishonored-expansionen Death of the Outsider. Denna helg blir det dock ändring på detta, och jag ska för en gångs skull inte tvinga mig själv att gå igenom ett Dishonored-spel utan att ha ihjäl någon. Jag ser dock fram emot att utforska de fantastiska miljöerna som Arcane alltid erbjuder, för att ta del av de små berättelser som omvärlden berättar så effektivt.

Jag ska kanske ta och damma av min karaktär i Destiny 2 (9/10) också, inför den stundande lanseringen av expansionen. Det är ett av de många spel jag har haft riktigt kul med i år, men som har fallit mellan stolarna när andra spel har släppts. Om det bara fanns fler timmar på dygnet…

Jerry tar upp sin platinajakt åter igen

Gwendolyn och Oswald förbereder sig för en jitterbug.

I början av året påbörjade jag min jakt på platinatroféer och hittills har jag fem pokaler samlade. Men än finns det tid för att greppa tag i några fler av dessa svåråtkomliga priser. Jag ska försöka ta mig an Odin Sphere Leifthrasir nu i helgen, där jag känner att platinan är inom räckhåll.

Jag ska även fortsätta att kriga vidare i Call of Duty: WWII (7/10) och förbättra mina kunskaper som krypskytt på de spännande uppdragen i War.

Jesper vill avsluta påbörjade spel

Ingen pardon för Mordors arméer

Det här året har jag påbörjat mängder av spel som jag inte har hunnit spela färdigt, mest för att det kommit nya recensionsspel som jag varit sugen på. Middle-Earth: Shadow of War (9/10) ligger fortfarande överst i högen och kommer garanterat att få lite speltid under första adventshelgen.

Som om inte min skämshög vore stor nog så köpte jag lite nya spel på Black Friday-rean också. Star Trek: Bridge Crew (8/10), NieR: Automata (8/10), Assassin’s Creed: Unity (7/10) och Assassin’s Creed: Syndicate (8/10) ligger alla och väntar på mig. Lönnmördarspelen hade jag redan på en annan plattform, men med så fina rabatter lockade troféerna på PlayStation också.

Men nu vill vi veta: vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.