Vad spelar du i helgen? [Vecka 46 2022]

Vi är mitt i november och kylan har börjat göra sig allt mer närvarande runtom i landet. Ju kallare det blir desto större anledning finns det att krypa ner under en gosig filt och njuta av ett trevligt spel, kanske jämte en varm brasa eller med någon rykande dryck nära till hands.

På redaktionen håller vi oss definitivt varma genom att spela, och här får ni läsa om helgens planer.

Jesper försöker stoppa apokalypsen

Arg, argare, Kratos.

Jag är för tillfället utan recensionsprojekt och har precis startat upp God of War Ragnarök (10/10) för första gången. Ett par timmar in är jag helt såld och det är där mitt spelande under helgen kommer att hamna.

Det blir även en resa till Karlstad för att se mitt Brynäs ta sig an Färjestad samtidigt som jag träffar lite kompisar som jag ser alldeles för sällan. Sedan råkade det sig så att Färjestad firar 90 år så det blir mycket folk där också.

Johan erövrar ett vintrigt New York

Kan vi ta det lite lugnt nu? Jag hinner inte dela ut käftsmällar till er båda.

Mitt primära mål i helgen är att lägga en hel del timmar på Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (9/10), som nu har tagit klivet över till PC. Jag ska därför hårdtesta hur det mäter sig mot PlayStation-versionen och sedan sammanfatta mina tankar i veckan som kommer.

Jag kommer även att försöka blanda in lite The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me denna helg. Efter förhandstitten jag fick på spelet fick jag rejäl mersmak och höjda förhoppningar på antologins säsongsavslutning.

Fredrik checkar in på ett hotell

Frukostserveringen verkar ha varit förvånansvärt bra.

Trots att det är november så får det bli ett skräckspel – det har blivit dags att ta in på ett hotell för att uppleva The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me. Jag är nyfiken på om teamet fått med sig något av det som lyfte The Quarry (9/10) ett par snäpp över vissa av de tidigare spelen i antologin. De första intrycken är lovande – hotellet verkar bjuda på en hel del överraskningar och utmaningar.

Om jag lyckas hitta lite mer tid tänkte jag försöka gå tillbaks till God of War Ragnarök (10/10) för att se hur Kratos och Atreus äventyr slutar.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.