Vad spelar du i helgen? [Vecka 44 2017]

Nu är det fredag igen och även dags för novembers första helg, som för övrigt har två röda dagar eftersom det är allhelgonahelgen. Kvällarna kommer tidigare och mörkret är dess följeslagare så det passar alldeles utmärkt att ta sig an en speltitel eller två.

Under den gångna veckan har några av framtidens kommande speltitlar visats upp på Paris Games Week och idag lanseras Call of Duty: WWII, en av årets sista stora speltitlar. Om det blir en resa tillbaka till andra världskriget eller om du vill spela något annat, så är vi väldigt nyfikna på vad du ska spela i helgen!

Jerry flyger drake

Kom och flyg i minfältet, sa de. Det blir jättekul, sa de.

Jag har påbörjat äventyrsspelet Oure, en titel som visades upp på Paris Games Week. Efter några timmars spelande tänker jag fortsätta att flyga högt över molnen med draken under helgen, och du kan läsa en recension inom kort.

Jag vandrar vidare med Jason Voorhees och jagar lägerledare i Friday the 13th: The Game (8/10).  Dessutom tänker jag bekanta mig med Michael Myers och nyanlända Freddy Krueger i Dead by Daylight helgen.

Jesper mördar campande tonåringar

Gulligt pusselspel späckat med spektakulärt övervåld

Två recensionsspel ligger för närvarande på mitt bord. Det första är pusselspelet Slayaway Camp: Butcher’s Edition som är ett klassiskt pusselspel där både grafik, upplägg och tema är retrodoftande. Temat är slasherskräckfilmer från 80-talet och banorna ligger på VHS-band.

Det andra är grottkryparrollspelet Demon Gaze II för PlayStation Vita. Föregångaren Demon Gaze (7/10) var riktigt underhållande och jag har länge sett fram emot att sätta tänderna i tvåan.

Skulle det bli tid över kommer den att läggas på Middle-Earth: Shadow of War (9/10).

Johan tar sig an andra världskriget

Efter att ha besökt Activisions lanseringsevenemang under gårdagen fick jag med mig recensionskoden för årets Call of Duty-spel. Mitt intresse för serien har varit något ljummet när de har vandrat längre och längre in i science fiction-genren. Nu när de har återvänt till andra världskriget känner jag att dock att det finns en chans att blåsa lite liv i serien igen.

Eventuell övrig speltid kommer att läggas på Danganronpa V3: Killing Harmony (9/10), där jag nu har avverkat den femte rättegången. Överraskningarna tycks aldrig upphöra, och jag vet verkligen inte vad som väntar mig i avslutningen.

Men nu vill vi ju så klart veta vad du tänker spelar i helgen!

Ett svar
  1. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.