Vad spelar du i helgen? [Vecka 44 2014]

Oktober månad är nästan över och runt hörnet väntar några av årets absolut största spel. Redan nästa vecka är det till exempel dags för mastodontsläppet Call of Duty: Advanced Warfare och därefter rullar det på i ett intensivt tempo i hela november. Det är med andra ord läge att ta dig tid denna helg för att städa undan eventuella spel du inte har blivit klar med än. Om din situation är liknande min är det dock ett lite större projekt än vad som går att avklara på en helg.

Johan skjuter utomjordingar på månen. Fast inga trollkarlar.

Borderlands-Pre-Sequel-Nisha-pose[1]

Vissa kallar mig rymdcowboy…

Jag håller på med Borderlands: The Pre-Sequel för närvarande, och efter att ha klarat kampanjen under gårdagen har jag enbart ett fåtal saker till att testa innan jag kan färdigställa min recension. Majoriteten av spelet har varit en ganska positiv upplevelse, men mer detaljer får du nästa vecka i recensionen.

Jag funderar dessutom på att snappa upp Lords of the Fallen som ser ut att vara ett spel som faller mig helt och hållet i smaken. Vilken plattform det blir har jag inte bestämt mig för ännu. Jag måste ju avväga troféer kontra 60 bildrutor per sekund. Det lutar åt det sistnämnda.

Martin försöker hinna ikapp solen

Jag hinner, jag hinner, jag hinner...tror jag!

Jag hinner, jag hinner, jag hinner…tror jag!

Jag spelar två härliga spel för recension just nu – Chariot och Race The Sun. Det sistnämnda spelet har överraskat mig totalt med sin enkelhet och spelglädje – det var väldigt länge sedan jag satt och skulle ”bara spela en kvart” för att flera timmar senare upptäcka att det är mitt i natten. Nu har jag uppgraderat min flygare till max och tänkte härnäst försöka besegra de andra spellägena som är oförlåtande och brutala.

Jag fick också reda på att min beställning av The Walking Dead för PlayStation 4 finns att hämta i butik. Det verkar med andra ord som att jag äntligen får möjlighet att återuppleva Lees och Clementines äventyr på deras ödesdigra resa mot Savannah. Jag hoppas innerligt att det flyter på bättre nu när spelet har mer hårdvaruresurser att tillgå!

Zombies, solglidare, strider på månen och Dark Souls-kloner dominerar redaktionens allahelgonahelg men frågan vi ställer oss är:

Vad spelar du i helgen?

7 kommentarer
  1. Macce_1
  2. Martin Svennberg Martin Svennberg
  3. Macce_1
  4. motz motz
  5. macke86
  6. jonasbylin jonasbylin
    • Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.