Vad spelar du i helgen? [Vecka 42 2020]

Vi är redan halvvägs genom oktober och mörkret kommer krypande allt tidigare om dagarna. En ny spelgeneration befinner sig bara en månad bort och nyheterna haglar tätt kring släpptitlar, gränssnitt och isärplockande av hårdvaran.

Under veckan har du kunnat läsa om Star Wars: Squadrons (7/10) som Martin har testat. Kanske spelar du det och oavsett så får du gärna kommentera och dela med dig av dina spelplaner.

Martin levererar i molnet

Flygande bilar och skyskrapor…jag känner igen detta!

Jag har fått uppdraget att recensera Cloudpunk, ett spel vars värld på ytan påminner lite om Luc Besson’s Det Femte Elementet. Sedan återstår bara att se huruvida jag får något Multipass eller inte.

Om jag har någon tid över, består den förmodligen i att slöspela något i Dark Souls-serien eller jaga ytterligare platinatroféer.

Indiana Jonny slår till igen

Var är Ghostbusters när jag behöver dem?

Eftersom jag för tillfället inte har ett recensionsspel på mitt skrivbord har jag lite friare händer än vanligt den kommande helgen. Målet är att köra en räd mot Spelunky 2 och ta sig djupare och djupare ner i de dödliga grottorna där spelet utspelar sig. Jag har redan spelat det en hel del, men med dess relativt höga svårighetsgrad finns det fortfarande mycket att utforska.

Nu när det har kommit en patch till det något tilltufsade men supercoola Necromunda: Underhive Wars kan det hända att jag tar mig an det med, om tiden räcker till.

Jesper tuffar på

Simba och Långben? Snart kanske det är jag som är kung?

Med risk för att låta repetitiv och trist så är det samma hemliga rollspel som gäller. Ha tålamod så får ni snart läsa om det också.

Skulle jag bli sugen på variation så har jag laddat ned demot av Kingdom Hearts: Melody of Memory som är ett rytmspel i Kingdom Hearts-världen. Det kan bli bra med den klassiska mixen av japanska rollspel och Disneys estetik.

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.