Vad spelar du i helgen? [Vecka 42 2017]

Hösten har slagit till och överallt täcks marken av löv, dessutom har frosten börjat träda fram under kyliga morgnar. Det är härligt att koppla av med tv-spel och en varm dryck under de mörka kvällarna denna årstid.

Nu är helg åter igen och precis som vanligt vill vi veta vad du ska spela de närmaste dagarna. Du kanske har hittat något fynd på den stora Halloween-rean i PlayStation Store och vill tillbringa helgen med ditt nya spelköp?

Martin försöker att inte vara rädd

Vad skulle vara det värsta som kunde hända på den här platsen? Spöken finns väl inte?

Vad skulle vara det värsta som kunde hända här? Spöken finns väl inte?

Lite tveksamt tog jag mig an uppdraget att recensera Yomawari: Midnight Shadows. Jag är ju lite feg och undviker gärna skräckspel, men kände att det är dags att börja nöta bort rädslan igen. Hittills har det varit lite läskigt, men absolut inget som jag inte klarar av.

Del två av Life is Strange: Before the Storm släpptes här om dagen och jag kommer därför att tillbringa några timmar tillsammans med Chloe igen, något som jag sett fram emot sedan första avsnittets slut. Blir det några speltimmar över, tänkte jag fortsätta min troféjakt genom att plöja igenom några mysiga pusselspel från Artifex Mundi, vilka inhandlades på halloween-rean.

Jesper sjunger och bygger en orcharmé

Nej, det är inte den finska kändisen Karri-Åke

Jag har två recensionsspel som kommer att dela min uppmärksamhet under helgen. Jag har gjort stora framsteg i Middle-Earth: Shadow of War och räknar med att ha en recension klar under nästa vecka. Det andra är Let’s Sing 2018 där det klassiska karaoke-upplägget bjuder på en blandning av klassiker och moderna hits.

På den bärbara sidan blir det botaniserande i skämshögen, och vi får se vad jag kan gräva fram. Jag ser fram emot Demon Gaze II i november och vill helst inte påbörja ett mastodontprojekt innan dess. Det lutar mest åt Vita-versionen av Full Throttle: Remastered (10/10) som jag sett fram emot länge att spela om.

Jerry fiser vidare i South Park

Cartman sjunger ”Ser du stjärnan i det blå?”

Jag har tagit mig an det andra rollspelet med de helgalna invånarna i South Park. Jag har redan tillbringat flera timmar med spelet och givetvis kommer jag fortsätta med galenskaperna i South Park: The Fractured But Whole i helgen.

Det underhållande Junkenstein’s Revenge är tillbaks i Overwatch (8/10) och äntligen kan jag försöka låsa upp de dräkter som gick förlorade förra året. Har jag riktigt tur kan jag inskaffa Symmetras nya demonkostym också.

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.