Stor Halloween-rea på PlayStation Store

Med höstlovet i antågande och helgfirandet som går hand i hand med hösten, passar Sony på att leverera en rea av väl tilltagna proportioner. Temat går såklart i Halloween-anda och kretsar därför mycket kring skräckupplevelser.

Glädjande nog, finns det inte bara en uppsjö av läskiga titlar till PlayStation 4, utan även en hel del godbitar till PlayStation 3 och PlayStation Vita. Detta är ett ypperligt tillfälle att fylla på skämshögen med nya, mörka titlar som passar bra att spela under täcket eller i ett rum endast upplyst av stearinljus.

Eftersom jag fullkomligt älskar spel med levande odöda som antagonister, tänkte jag tipsa om några pärlor som jag definitivt tycker att du ska slänga ett öga på.

Dying Light: The Following – Enhanced Edition

Det råder ingen tvekan om att Dying Light är det absolut bästa zombiespelet som någonsin gjorts, åtminstone enligt mig. Visserligen har vi inte recenserat titeln här på bloggen, men om jag hade fått tillfälle att göra det, misstänker jag att jag hade givit spelet full pott. Samlingen innehåller originalspelet, allt extramaterial och mängder av nya vapen. 219 kronor är ett väldigt bra pris för detta, och jag garanterar att du kommer att njuta av varenda timme i spelet.

The Telltale Undead Survival Bundle

Är du zombiefanatiker, då är denna samling av spel ett måste. Förutom de två första säsongerna av Telltales adaption av The Walking Dead, miniserien om Michonne, innehåller paketeringen dessutom överlevnadsbyggaren 7 Days to Die (7/10). Dessa fyra titlar kommer definitivt att mätta din hunger efter zombier, och för det löjligt låga priset som nu erbjuds är det ett måste om du gillar postapokalyptiska äventyr.

Dead Island Definitive Collection

Om du inte har hunnit prova spelen i Dead Island-serien, är det hög tid nu. Dead Island Definitive Collection (8/10) kostar endast 119 kronor på rean och det anser jag som rena fyndet för er som är nyfikna på hur zombieinvasionen såg ut innan ovan nämnda Dying Light släpptes. Jag har spelat både Dead Island och Dead Island: Riptide under väldigt många timmar, både i ensamhet och tillsammans med vänner. Det är sällan jag har haft så roligt tillsammans med mina online-kompisar som när vi kört bil, krockat mot träd och slaktat zombier tillsammans.

En fullständig lista på reatitlarna finner du på PlayStations officiella blogg.

Hittar du något som lockar dig?

5 kommentarer
  1. Alestes Alestes
  2. Alestes Alestes
  3. Jesper Pettersson Jesper Pettersson
    • Fredrik Johansson Fredrik / explewd
  4. Jerry Olsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.