Vad spelar du i helgen? [Vecka 41 2021]

Halva månaden har nu passerat och det har hittills varit en månad som har blandat och givit när det gäller spelutbudet. Dels har vi fått underhållande flerspelarupplevelser som Back 4 Blood (9/10), men det har även bjudits på gammal skåpmat i form av Far Cry 6 (6/10).

Kanske har du ett av dessa spel på menyn i helgen, eller något helt annat, men innan du får dela med dig av dina planer är det dags att gå igenom vad som sker i redaktionen.

Martin fortsätter i samma spår

Det är ett ensamt jobb. Men någon måste utföra det!

Ja, återigen har en simulator grabbat tag i mig helt och hållet. Japp, dina misstankar är korrekta. Jag ska spela Bus Simulator 21 när jag har tid att sitta framför min PlayStation-konsol. Jag har nu låst upp mer än halva kartan och tänker fortsätta att utöka mitt imperium. Det är inte långt kvar tills att jag kan låsa upp både dubbeldäckare och elbussar. Sedan är det bara resten av världen kvar!

Jesper räddar andar

De tidiga bossarna kräver både aggression och precision.

Jag har hittat tillbaka till Kena: Bridge of Spirits (9/10) och efter att ha suttit fast på en boss direkt efter återvändandet har muskelminnet återvänt och jag har kommit vidare. Jag hoppas bli klar med det under helgen och plocka upp Final Fantasy VII Remake (9/10) igen. Det skulle smaka mumma att komma igenom det på svåraste och nypa platinatrofén innan Guardians of the Galaxy släpps om ungefär två veckor.

Jonny pepprar parasiter

Dags för lite fredagsmys!

Senaste tiden är det Back 4 Blood (9/10) som har gått varmt hemma hos mig, något som med största sannolikhet kommer att fortsätta även den kommande helgen.

Efter att ha uppmärksammats om att det är 22 år sen Segas Dreamcast släpptes i Europa har det även väckts ett litet sug att gräva fram den ur förrådet för lite spel. Jag har ett hyfsat urval av titlar att välja mellan, men troligtvis nöjer jag mig med några korta sessioner Jet Set Radio eller Vigilante 8: 2nd Offense.

Vad tänker du spela i helgen?

Ett svar
  1. Marcus

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.