Vad spelar du i helgen? [Vecka 41 2018]

Nu är helgen här igen och det betyder för många några extra timmars möjlighet att spela spel. För egen del blir det inte så mycket av den varan då jag ska ställa upp i Stockholms öppna mästerskap i kendo. Jag har aldrig tävlat i sporten tidigare, vilket gör att jag redan nu känner mig lite som inför en bossfajt i Dark Souls Remastered (10/10); nervös och osäker. Förmodligen blir det Game Over redan i de första matcherna, men den som inte försöker, vinner heller aldrig något.

Veckans stora nyhet är självklart att Sony äntligen utannonserat att det ska gå att byta sitt PSN-ID. Äntligen kommer jag att få möjlighet att ändra mitt generiska namn till något som är mer passande. Som jag har längtat!

Pär grindar vidare på fotbollsplanen

Snygga guldkort, vem faller inte för det?

Så här tidigt på säsongen är det bara FIFA 19 och FUT för min del. Det finns många andra lägen i spelet det är jag väl medveten om men FUT kittlar så många saker jag gillar. Dels att få bygga sitt eget lag, att hitta guldkornen, att få börja med något mindre bra och jobba fram något bättre. I år är spelet också fyllt med ännu bättre onlineläge som gör att mindre bra spelare som jag kan möta jämlikar.

Sedan är det dags att ta tag i Horizon: Zero Dawn(9/10) och faktiskt spela klart det. Med två uppdrag kvar har det legat oförtjänt läge och väntat på mig (jag skyller allt på FIFA).

Jerry återvänder till Lara och Junkenstein

Tjenare, Jas- eller jag menar Soldier 76!

Junkenstein’s Revenge är äntligen tillbaks i Overwatch (8/10) och det är kul att återvända till spelet efter flera månaders uppehåll. Jag har lyckats låsa upp Sombras läckra Frankensteins brud-kostym och ser fram emot att hitta fler dräkter i helgen. Snälla, jag vill ha Soldier 76’s hockeymask!

Jag tänker att fortsätta utforska den täta djungeln i Shadow of The Tomb Raider (8/10) och utföra några sidouppdrag med Lara. Om jag får tid över, ska jag även försöka vinna ett par Adept-troféer i Dead by Daylight också.

Martin fortsätter sitt äventyr i Lordran

Hej Smough! Har du inte gått ner lite grann sedan vi sågs sist? AJ!!!

Hej Smough! Har du inte tappat några kilo sedan vi sågs sist? AJ!!!

Min andra genomspelning av det ljuvliga Dark Souls Remastered är mycket trevligare än vad jag förväntat mig. Nu när jag har memorerat alla fienders positioner och vilka taktiker de använder, har färden gått oväntat bekymmersfritt. Jag är redan i Anor Londo och börjar närma mig kampen mot Ornstein och Smough, vilken medlemmarna i redaktionen tycker att jag ska klara av själv, utan hjälp. Vi får se hur det blir med det.

Jag tror inte att jag kommer att hinna spela mycket mer, men om det skulle erbjudas en timme till övers, blir det nog i något avkopplande pusselspel som till exempel Eventide 3: Legacy of Legends.

Vad spelar du i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.