Vad spelar du i helgen? [Vecka 41 2014]

Med tanke på att veckan har bjudit på en hel radda trevliga nya spel kommer det ju inte finna någon brist på helgunderhållning denna helg. Kanske smyger du runt på rymdstationer i Alien: Isolation (7/10), eller kanske är det blixtsnabba bilar i Driveclub som gäller. Förhoppningsvis kommer den väldigt knackiga lanseringen av det sistnämnda reda ut sig i helgen med tanke på att utvecklarna Evolution Studios har sagt att servrarna ska fungera bättre de nästkommande dagarna. När onlinefunktionaliteten väl kommer igång rekommenderar jag er att gå med i bilklubben PSbloggen!

Johan besöker snötäckta riken och rymdstationer

crown-of-the-ivory-king-02[1]

Ett tomt, öppet område. Här kan jag garanterat sänka min gard och ta det lugnt.

I helgen planerar jag att bli klar med den tredje och sista expansionen till Dark Souls II (9/10), där de isiga och snötäckta miljöerna hittills har varit en trevlig utmaning. Första bossen är avverkad och jag är nyfiken på vad From Software erbjuder som avslutning i denna DLC-trilogi.

Mitt andra projekt i helgen är Alien: Isolation, som verkligen öppnar starkt och stämningsfullt om jag ska döma av den dryga timme jag spelat av det. Creative Assembly har noggrant återskapat miljöerna från den så ikoniska förlagan och deras användande av ljuseffekter för att spela spratt har hittills varit ypperliga.

Jonas väcker sitt inre barn med Skylanders: Trap Team

En ny trio som ska hjälpa oss mot ondskan!

En ny trio som ska hjälpa oss mot ondskan!

Nytt år, nytt Skylanders-spel. Precis som alla andra år kommer jag att frossa bland plastfigurer och förhoppningsvis ett mycket bra plattformsspel med namnet Skylanders: Trap Team. Nu när jag har möjligheten att få hjälp av Kaos skvallrar det om en hög kvalitet.

Min allra största drog, Destiny (8/10), kommer också att få fortsatt näring. Jag har spelat det varje dag sedan release och helgen blir inget undantag. Min karaktär når nivå 29 när som helst samtidigt som jag har blivit så pass skicklig att jag får hoppa in och hjälpa folk med Nightfall och liknande svåra uppdrag. En fullt uppgraderad Atheon’s Epilogue (fick den efter raiden) hjälper mig i alla situationer och nu när jag även har Ice Breaker lär det bli ännu trevligare situationer.

Det är vad vi kommer att spela – men vad spelar du i helgen?

3 kommentarer
  1. Macce_1
  2. motz motz
    • Johan Lindros Johan Lindros

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.