Vad spelar du i helgen? [Vecka 40 2020]

Hösten rasar fram och vi har nått den tid på året då spelsläppen haglar tätt för att vara med och slåss om julklappspengarna. Kanske har du redan hittat några favoriter bland månadens spelsläpp då redan denna första helg bjuder på några storspel?

Kanske spelar du återutgivningen av actionklassikern Mafia: Definitive Edition (9/10) eller samarbetsspelet Unrailed! (8/10)?

Jonny åker tåg till industriområden

Punkiga frisyrer, fräsiga vapen och smutsiga industrier är en klockren kombination

Precis som ingressen föreslår kommer jag att spela Unrailed! (8/10) den här helgen. Trots att jag spelade det en hel del inför recensionen så har jag inte tröttnat än, och suget att slå mitt rekord är ständigt närvarande.

Jag har även gått i tankarna om att spela Necromunda: Underhive Wars, men då dess släpp för några veckor sedan kantades av problematiska buggar kan det hända att jag avvaktar till nästa veckas utlovade uppdateringar. Som en stor Necromunda-fantast är jag dock frestad, så vi får se om jag kan hålla mig helt enkelt!

Jesper tar ton

Både bohemska rapsodier, cykeltävlingar och mördardrottningar står på agendan.

Jag har för tillfället två recensionsspel på mitt bord, där det ena är ett hemligt rollspel som ni får vänta på ett tag. Det andra är Let’s Sing: Queen där jag inte ens har förhoppningar att komma i närheten av musikhistoriens kanske bästa rockröst, Freddie Mercury.

Om det mot förmodan skulle finnas utrymme för något mer så blir det några omgångar i One Finger Death Punch 2 som äntligen släppts på PlayStation 4.

Martin gör samma sak om och om igen

NEJ! Gå inte sönder! Hoppa på min bil istället…

Jag har en enda utmaning kvar i Mad Max (8/10) innan jag erhåller platinatrofén. Den innebär att jag måste få 4 fiender att försöka hoppa på min bil från ett annat fordon och spetsas på mina spikar. Oturligt nog, finns det väldigt få fiender kvar då jag klarat allt i spelet redan.

Därför består helgen i att stå på tomgång med min fullt utrustade bil och invänta rätt typ av hulliganer dyka upp i horisonten…

Vad spelar du i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.