Vad spelar du i helgen? [Vecka 4 2020]

Efter något av en mjukstart på året har det verkligen rasslat till i redaktionen när det gäller recensionsprojekt. Även om nyheterna i januari har dominerats av flertalet förseningar av stora titlar så finns det absolut ingen brist på underhållade spel att sysselsätta sig med redan nu.

Vi börjar i vanlig ordning med att gå igenom vad som pågår i redaktionen denna helg!

Martin tycker att livet är märkligt

I’ve got the power!

Jag har hamnat i en svacka när det kommer till spel. Men jag påbörjade Life is Strange 2 förra helgen och tänkte fortsätta min resa i det äventyret.

Eventuellt blir det kanske något spel från Artifex Mundi också då jag råkade köpa ett gäng titlar under rean tidigare.

Johan inspireras av Jussi Björling

”Jag kan VISST då käka upp solen!”

Jag beger mig alltså till havs. Pillars of Eternity: Deadfire är nämligen på recensionsmenyn, och detta piratfyllda rollspel är något jag har sett fram emot ett tag nu. Det blev prisbelönt och hyllat när det släpptes till PC 2018, och nästa vecka släpps det slutligen till konsoler, paketerat med samtliga expansioner och förbättringar.

Jesper utforskar en vild planet

Strandsatt på en kanske inte helt öde planet med en sarkastisk AI och en 3D-skrivare

Mitt huvudprojekt är att spela Journey to the Savage Planet som släpps nästa vecka med avsikt att recensera det. Du kan förvänta dig mitt omdöme inom kort.

Skulle jag bli klar så fortsätter jag med Days Gone (8/10) och mitt platinaprojekt där storheter som Attack of the Toy Tanks och Neon Junctions väntar.

Vad tänker du spela i helgen?

Ett svar
  1. Alestes Alestes

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.