Vad spelar du i helgen? [Vecka 39 2014]

Det är nu dags för sista helgen innan anstormningen av stora spel, som påbörjas nästa vecka med bland annat Middle-earth: Shadow of Mordor. Det är med andra ord bra läge denna helg att passa på att städa upp i spelhögen och göra plats för nya spel. Sony har dessutom plockat bort kravet att ha PlayStation Plus för att spela online denna helg, vilket är ett perfekt tillfälle att spela några strikes i Destiny eller några matcher i FIFA 15 om du inte är en prenumerant i dagsläget.

Johan åker post-apokalyptisk tunnelbana

Trots atombomberna gick tunnelbanetågen ändå mer pålitligt än Öresundstågen.

Trots atombomberna gick tunnelbanetågen ändå mer pålitligt än Öresundstågen.

Denna helg kommer jag att besöka tunnelbanorna i Moskva genom Metro Redux. Jag har tidigare spelat originalversionerna av båda Metro-spelen på PC och är väldigt imponerad av hur PlayStation 4-versionerna ser ut i jämförelse. Det är otroligt välgjorda portningar av riktigt atmosfäriska spel. Jag har redan tagit mig igenom Redux-versionen av Metro 2033 och jag siktar därför på att bli klar med Metro: Last Light i helgen.

Utöver detta är ju försäsongen i NHL i full gång och därför kommer det att bli en hel del hockeytittande också.

Anton utmanar ödet samt spelar fotboll

Destiny Beta_20140720160045

Årets upplaga av FIFA ser något annorlunda ut.

Denna helg lägger jag allt krut på att bli den bästa fotbollsspelaren i världen. Just nu spelar jag i Portsmouth i engelska fjärdedivisionen men hoppas på snabbt avancemang upp till fotbollens finare salar. Parallellt med detta är det dags att börja raida på riktigt i Destiny nu när huvudkampanjen är avklarad.

Det är vad vi ska spela i helgen – vad ska du spela?

2 kommentarer
  1. motz motz
    • Johan Lindros Johan Lindros

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.