Vad spelar du i helgen? [Vecka 38 2022]

Den tredje helgen i september närmar sig, och så även suget för att spela lite så där extra engagerat som man gör under sin lediga tid.

Det har varit ett hyfsat utbud med recensioner under veckan som har gått, men vi kan försäkra er om att det är fler godbitar på ingång för den som är på hugget. Om du inte redan har slängt ett öga på recensionerna av Steelrising (8/10) och The Legend of Heroes: Trails From Zero (8/10) från tidigare i veckan är det att rekommendera.

Fortfarande inte mätt? Då kan du fylla på lite extra med dessa spelplaner från redaktionen.

Jesper växlar

Bröder på rymmen skulle undertiteln kunna vara.

Jag jonglerar för tillfället tre spel i form av The Legend of Heroes: Trails from Zero, Inscryption och Life is Strange 2. Jag har gett mig sjutton på att bli klar med dem innan jag påbörjar något nytt, men vet samtidigt att det finns massor av bra spel på horisonten.

Dessutom har jag massor av spel på skämshögen som jag köpt på rea och laddat ned från PlayStation Plus. Jag pratar om spel som The Faraday Protocol, Manifold Garden, Toem och Chicory: A Colorful Tale.

Martin skrotar vidare

Jag kan se ljuset framför mig!

Veckan har inte erbjudit något speltid över huvud taget och därför blir det att ta tag i samma spel som under förra helgen. Jag spelar det avslappnande, men samtidigt stressfyllda Hardspace: Shipbreaker för recension.

Jag kommer också att återvända till Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness. Än så länge vill jag likna det vid en souls-version av ett japanskt action-RPG där jag upplever elakt utplacerade fällor och många dödsfall på grund av övermod.

Jonny jobbar för folket

Årets julklapp 2022 – En trampgenerator för privatpersoner

De senaste dagarna har jag haft fullt upp med det underliga spelet The Tomorrow Children: Phoenix Edition, ett kommunist-influerat och abstrakt litet spel där jag kämpar med att bygga upp en bosättning ute i intet. Det är ett halt och svårgreppat litet äventyr, men förhoppningsvis ska jag få hela bilden klar för mig under helgen.

Utöver det har jag även fått till mig en mörkare och dystrare titel vid namnet Moonscars som jag ser väldigt mycket fram emot att spela igenom.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.