Vad spelar du i helgen? [Vecka 38 2021]

Vi lämnar nu snart denna intensiva vecka bakom oss och myser vid tanken på alla de timmar vi kan tillbringa inomhus tillsammans med familjen eller framför vår PlayStation-konsol. Hittills har redaktionen hunnit med att smaka på det lysande Deathloop (9/10) och det välpolerade samt action-stinna Tales of Arise (9/10).

Mängden spel som släpps, tornar upp sig likt den mängd titlar som formligen trillar in i redaktionens virtuella brevlåda. Det är ett antal spel som vi kommer att roa oss med under vår spelhelg och vi tänkte dela med oss om vad som värmer våra konsoler nu. Sedan vill vi gärna höra om dina planer.

Jesper rullar vidare

Det här känns inte som paketleverans om inte paketet är väldigt litet och energirikt och rör sig med hög hastighet.

Jag har inte mindre än två parallella recensionsprojekt på mitt bord för tillfället. Det ena är Death Stranding: Director’s Cut som ska bli spännande att testa då jag inte hunnit spela originalversionen ännu. Det andra kanske kan ses som en fullständig motsats i form av Super Monkey Ball: Banana Mania. Jag hade tre pågående spel innan dessa som får ta en paus för tillfället. I Final Fantasy VII Remake (9/10) har jag ungefär hälften av kapitlen kvar på högsta svårighetsgraden för att kunna ta platinan, i Tales of Arise (9/10) har jag lite fiske och uppstädning kvar till platinan och slutligen hann jag påbörja Kena: Bridge of Spirits.

Jonny skrattar och skriker

”Vad var det som lät!?”

Allt eftersom hösten kryper över oss kommer den där stämningen som passar så bra för lite mörkare och läskigare spel. Att jag håller på att spela det ruggiga Chernobylite passar därför väldigt bra och jag hoppas på att klämma ut en recension de kommande dagarna.

För att balansera ut rusket har jag även skrattat mig igenom UnMetal, en intressant hyllning till allt från Metal Gear Solid, 80-talsfilmer och spelklyschor. Även det kommer ni att få läsa om inom kort.

Martin utforskar rutter och broar

Jag ser fram emot att lära känna dessa lurvenpajsare!

Även jag har två recensionsspel att roa mig med i helgen. Dels måste jag köra klart några fler rutter i Bus Simulator 21, vilket jag tycker är oerhört tillfredsställande. När jag öppnat upp lite fler områden och för erfara simulatorn i storstad, börjar jag bli redo för att plita ned mina tankar i form av en recension.

Jag knep även Kena: Bridge of Spirits ur högen med recensionstitlar och ska starta upp det om några timmar, lagom till fredagsölen. Från vad jag har sett i videor, är detta något som jag misstänker att jag kommer stormtrivas med.

Vad spelar du i helgen?

4 kommentarer
  1. Alestes Alestes
  2. Marcus
  3. Thomas Thomas
  4. Thomas Thomas

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.