Vad spelar du i helgen? [Vecka 38 2019]

Nu är det helg igen! Visst ska det bli riktigt skönt att vila ut lite grann, umgås med familjen och spela lite spel?

I redaktionen spelas det för högvarv där en del av oss har flera titlar att plöja igenom. Men oavsett mängden titlar att recensera, finns det ju alltid tid även för lite slöspelande.

Martin hackar fiender och kör buss

Nu ska vi se. Är det den röda knappen som skjuter iväg förarstolen?

Jag håller på för fullt att spela The Surge 2 för att ni ska kunna läsa mina intryck av titeln innan spelet släpps den 24 september. Jag har inte spelat föregångaren, men förstår exakt vad som menas med att det är en science fiction-variant av ett Dark Souls-spel.

För att varva ned mellan sessionerna, har jag även Bus Simulator att uppleva. Helgen blir med andra ord kontrastrik…

Jesper utforskar okänd mark

Ön Teer Fradee bjudder på en unik fauna och är fylld med mystik och konflikter

Jag har två spel på mitt recensionsbord och mitt spelfokus faller på dessa. Det första är det franskutvecklade actionrollspelet Greedfall som får klassas som ett kapitel i västrollspelssagan.

Det andra spelet jag testar är The Sojourn som är ett stämningsfullt pusselspel i förstapersonsvy.

Jag kommer nog att starta upp demot för The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III även om jag spelat igenom det för att se om monstren respawnar. Det skadar aldrig att ha några extra nivåer på huvudpersonerna när spelet släpps i slutet av oktober.

Pär återvänder till ett klassiskt spel

En magisk värld

Få spel får mig att känna mig så varm i kroppen som Ni no Kuni: Wrath of the White Witch; ett spel som verkligen är gjort med kärlek och är för alla spelare. Att få dyka ner i världen igen på sin PS4 är något jag har velat göra länge. Och nu är det äntligen dags.

Sedan blir det nog en del Franchise Mode i NHL 20, spelets överlägset bästa läge och så nära en riktig NHL-simulator man kan komma.

Vad spelar du i helgen?

2 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. Alestes Alestes

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.