Vad spelar du i helgen? [Vecka 37 2022]

Helgen närmar sig som så många gånger förr. Det har varit några intensiva dagar inte bara med spel på bloggen utan även för Sverige i stort med val och annat ståhej som fyller såväl medier som fikarum. De kommande dagarna lämpar sig kanske därför extra bra för lite avslappnande spelande i hemmets lugna vrå.

Johan vandrar taktfast genom helvetet

Hm, det är ju inte okej att någon har större vingar än vad jag har. Dags att åtgärda det.

På helgens att göra-lista ligger det nyligen släppta Metal: Hellsinger överst på listan. Jag har haft ett öga på detta sedan de började pytsa ut information om vilka artister som är involverade, och de har lyckats snappa upp flera av mina absoluta favoritsångare. Utöver det imponerande soundtracket ser spelet väldigt Doom-inspirerat ut, och kombinationen av snabb action och metal-musik kommer jag ju aldrig att tacka nej till.

Jonny ger sin in i det annorlunda

”Hallå hallå, ni vet att det är helg nu va?”

Eftersom min helg är relativt tom så kommer jag ha gott om tid att sätta mig ner med mina två recensionsspel. Jag har fortfarande inte fått nog av att banka perukbärande robotar i Steelrising, så det är min första anhalt. Men som bonus på det ska jag även ta mig an det lilla udda äventyret The Tomorrow Children: Phoenix Edition, ett spel som definitivt ser intressant ut.

Martin utforskar avgrunden och plockar rymdskrot

Hej vad stor du var! Och jag har bara min lyckopinne att slåss med

Jag har fastnat totalt för det repetitiva och oförlåtande Made in the Abyss: Binary Star Falling into Darkness, ett JRPG som följer i den grymma anime-seriens fortspår. Jag lär därför tillbringa en hel del tid att försöka ta mig djupare ned i avgrunden för att leta upp fler, dyrbara artefakter.

På recensionsbordet ligger dock ett annat lockande spel i form av Hardspace: Shipbreaker. Här ska jag leta upp trasiga rymdskepp och plocka isär dem del för del. Denna lågintensvia simulator tror jag att jag kommer att njuta av!

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.