Vad spelar du i helgen? [Vecka 37 2020]

Det har varit en nyhetsfylld vecka som har passerat, även om det mest har handlat om Xbox-relaterade saker. Nu när de slutligen har lyft på skynket och visat pris och lanseringsdatum är det väl rimligt att anta att Sony inte har några större anledningar att avvakta längre. Kanske är det rentav dags nästa vecka?

Innan dess finns det dock en uppsjö olika spel att sysselsätta sig med, och det är ingen rast eller ro i redaktionen!

Jesper räddar världen

Ms Marvels förändringsförmåga går att använda till mycket

Jag håller på att spela Marvel’s Avengers för fullt. Vi fick inte recensionsexemplaret i förväg och jag gör mitt bästa för att ha en recension färdig så fort det bara går. Det blir fullt fokus på detta och jag kommer inte att spela något annat vid sidan om.

Johan placerar bollar i korgar. Ibland.

Helgen kommer huvudsakligen att tillbringas med att få in några timmar till i NBA 2K21 inför min recension, och jag jobbar hårt på att förbättra mitt spel under matcherna. I vanlig ordning har jag skapat en egen karaktär som jag försöker etablera en karriär för, men det går lite knackigt emellanåt.

Jag kommer även att tillbringa tid med Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 (9/10) som är lysande på alla sätt och vis. Jag vågade inte riktigt hoppas på att nyversionen skulle leverera på den nivå som den gör, men nu när det är här fylls jag av nostalgisk glädje.

Martin återvänder till apokalypsen

Jag sa: GE HIT PLATINATROFÉN!

Av någon underlig anledning, längtar jag väldigt mycket tillbaka till Mad Max (8/10). Jag har klarat av hela berättelsen för länge sedan men tänkte se om jag inte kan rensa bland alla sidouppdrag – öknen lockar!

Om jag tröttnar, har jag fortfarande en del småspel som ger enkla platinatroféer kvar i biblioteket. Med andra ord blir det kanske lite fulspel i helgen också!

Vad kommer du att spela i helgen?

2 kommentarer
  1. Thomas Thomas
  2. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.