Vad spelar du i helgen? [Vecka 37 2019]

Visst är det mysigt att känna hösten när den kryper närmre och närmre för varje dag som går? Efter sommarens varma och fina väder, känns det som en befrielse med de mörka och svala kvällarna som september månad bjuder på nu.

Inomhus går det såklart inte för sig att ha det kallt och mörkt, och vad passar väl bättre för ändamålet med ljus och värme än en stund tillsammans med din PlayStation-konsol?

Johan delar ut smällar både på stan och på is

Majima fick syn på de kommande veckornas planerade spelsläpp.

Valen är många nu när spelhösten börjar ta fart, och de kommer ju heller inte att bli färre med tiden. Jag kommer att tillbringa en del av min tid med att städa upp bland sidouppdragen i Yakuza 3 Remastered (8/10), för att stilla längtan efter det kommande Yakuza 4 Remastered.

Hockeysäsongen börjar knacka på dörren också, och det känns därför som att det är dags att investera i NHL 20. Kampen för att få se Flyers som mästare är till synes aldrig över.

Jonny pepprar pappskallar och målkorgar

Efter en tung och intensiv vecka är det alltid välkommet med lite fritid. En tid som för mig och många av mina redaktionskollegor ofta innefattar en hel del avslappning vid diverse spelkonsoler.

Under veckan som gått har jag fått agera både diplomat och krigare i The Walking Dead: The Telltale definitive series (9/10), roller som tär på nerverna på flera vis. Därför ska det bli skönt att slippa diplomatbiten den här helgen och istället köra helhjärtat som krigare i den efterlängtade titeln Borderlands 3. För mig blir detta ett intressant och spännande uppdrag eftersom jag i princip inte har rört ett Borderlands sen spel nummer 2 (i huvudserien) släpptes 2012.

Utöver Borderlands kommer jag även att försöka skriva färdigt min recension av NBA 2K20. Den kan ni vänta er under nästa vecka

Martin överlever i naturen och dör i Dark Souls

Månen blev sig aldrig lik efter att vi besegrat en viss boss…

I helgen är det en del friluftsaktiviteter inplanerade vilka innefattar att göra upp eld med tändstål, rigga hammock och annat livsnödvändigt.

Blir det någon speltid över, vet jag att sonen alltid är sugen på att spöa upp mig i Dark Souls III (10/10). Därför är jag även förberedd på att dö en hel del.

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Alestes Alestes

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.