Vad spelar du i helgen? [Vecka 35 2022]

Den första helgen i september närmar sig, och med det kanske även sommarens sista suck innan det börjar barka mot hösten. Men innan vi kan börja njuta av regniga kvällar framför tvn med en kopp choklad och ett trevligt spel måste vi njuta av de där sista sommardagarna.

Hur gör man det bäst då? Med lite mer spelande såklart, och vad vi på redaktionen tänker spela, det kommer du att få veta nedan.

Jesper bekämpar utomjordingar

Med en schysst motorsåg på armen slår du världen med häpnad!

Jag har lagt vantarna på actionplattformaren Chenso Club och har för avsikt att recensera det. Där hamnar fokuset på helgens spelande för mig.

Jag är dessutom ganska precis mitt i Life is Strange 2 och kunde inte låta bli att dubbeldippa det kombinerade kortleksbyggande/escape room/skräck-spelet Inscryption som jag redan spelat på PC och tycker väldigt mycket om.

Johan jagar likes i postapokalypsen

Det är alltid välkommet att bli validerad

Jag vandrar sakta men säkert vidare i ödemarken som erbjuds i Death Stranding, och bjuds på ömsom avkopplande promenader, ömsom stressiga smygsekvenser genom BT-täta regnväder. Det introduceras fortfarande en hel del olika spelmekaniker för att förenkla mina riskfyllda utflykter, och jag ser fram emot att se vart denna hittills lite småbisarra berättelse tar mig. Om du är nyfiken på min resa går det att se tidigare eskapader på min Youtube-kanal.

Jonny åker på däng

Om Maniac Cop och Hulken hade tag-teamat hade det kanske sett ut så här.

I skrivande stund håller jag på att försöka runda av det stämningsfulla soulslike-spelet Thymesia som har uppehållit mig en längre tid. Att jag dog runt tjugo gånger mot första bossen säger förhoppningsvis mer om spelets svårighetsgrad än min skicklighet, men det kommer ni att få höra mer om i recensionen som kommer inom kort.

Som om jag inte har fått tillräckligt mycket stryk kommer jag även att delta i ett utbyte av knogmackor i det rykande heta slagsmålsspelet JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R. Förhoppningsvis blir även det en intensiv upplevelse.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.