Vad spelar du i helgen? [Vecka 35 2020]

Efter att ha puttrat lite på sparlåga under delar av sommaren har nu spelbranschen sparkat igång aktiviteten på allvar igen. Igår fick vi exempelvis se en del spännande trailrar på den digitala varianten av Gamescom som vi har fått nöja oss med i dessa pandemitider, och det finns helt klart mycket att se fram emot på spelfronten.

Vi behöver dock inte sitta och rulla tummarna i väntan på dessa titlar. Det formligen forsar in nya intressanta spel till redaktionen som vi ihärdigt jobbar på att recensera, och du kan se ett axplock av våra projekt här nedan.

Jonny drar på sig träningsoverallen

Tsubasa och hans vänner ger begreppet ”sparka boll” en ny innebörd

Jag har aldrig varit särskilt mycket av en sportmänniska. Därför är det lite ironiskt att jag den här helgen både ska golfa och spela fotboll, iallafall digitalt. På min PS4 rullar för stunden nämligen PGA Tour 2K21 och fotbollsröjaren Captain Tsubasa: Rise of the New Champions för fullt.

Kommer jag att bli svettig? Vi får väl se.

Martin överlever. Igen…

Mot nya mål!

Jag fick äran att recensera spelet som i skärmdumpar liknar The Legend of Zelda: The Wind Waker, men som i verkligheten handlar om överlevnad. Titeln är Windbound och har hittills överraskat genom att vara en ganska hårdkokt upplevelse.

Jag råkade under den senaste rean roffa åt mig ett ganska stort antal spel från Ratalaika Games. Du vet, de där spelen där du kan roffa åt dig en platinatrofé inom loppet av mindre än en timme. Jag misstänker därför att jag kommer att tillbringa några timmar med att öka avståndet från Jesper i jakten efter trofénivåer. Även om jag känner mig aningen smutsig.

Kim söker efter syskon i ett kallt Colorado

Det som inte dödar härdar

I Wasteland 3 har det mesta som kan gå fel gått riktigt tokigt. Av detta skäl är det förstås min plikt att fokusera på uppgiften då det ligger fler liv i vågskålen än bara mitt eget. En av de funktioner jag ser mest fram emot är möjligheten att spela äventyret tillsammans med en polare online! Jag kommer rapportera om mina upplevelser i en recension mycket snart…

Vad kommer du att spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.