Vad spelar du i helgen? [Vecka 34 2019]

Eftersom vår kära chefredaktör har varit på Gamescom och samlat intryck av de kommande spelen samt svettats tillsammans med tusentals andra spelentusiaster, har vi tagit det lugnt här hemma. Inte för att det har saknats speluppdrag för den delen.

Vi må ha lyckats med konststycket att bara publicera en enda recension under veckan med PC Building Simulator (9/10). Men det blir ändring inom kort, då spelhösten börjar tränga in ordentligt i våra liv som skribenter. Fortsätt läsa för att dela vårt lidande…

Martin försöker lappa ihop huvudet

Jag är killen som inte sträcker ut långfingret efter varje mening…

Jag har tillbringat alldeles för mycket av min tid i Dragon Quest Builders 2, men börjar nu närma mig ett platinapling. Förmodligen blir det en del byggande i helgen också.

Jag ska även försöka fortsätta min resa in i det undermedvetna i Headspun. Spelet har visat sig vara en alldeles underbar kombination av FMV, rollspel och en stor portion resurshantering. Än så länge gillar jag det skarpt och jag hoppas att få dela med mig av mina upplevelser under nästa vecka i form av en recension.

Jesper letar lämningar i askan

Jag är ganska säker på att glödande stenar med roterande satelliter inte fanns under vårt 60-tal…

Jag har två recensionsspel på mitt bord och fokus ligger på Remnant: From the Ashes. Det är en tredjepersonsskjutare i ett alternativt 1960-tal med en hel del övernaturliga inslag.

Mitt andra recensionsspel är Wargroove, där jag nästan känner mig färdig men kanske spelar lite till. Recensionen kommer du att kunna läsa nästa vecka.

Slutligen fortsätter min resa i Dark Souls II: Scholar of the First Sin (9/10) även om det får åka i baksätet den här helgen. Jag är färdig med den första genomspelningen och tror att jag sett och besegrat alla bossar. Jag hade missat en, men i mitt samlande av medaljer för en trofé hjälpte jag en annan spelare och fick se bossen på den vägen. Nu återstår en-och-en-halv snabbgenomspelning på högre svårighetsgrader för att få de sju sista trollformlerna och den eftertraktade platinatrofén.

Vad spelar du i helgen?

4 kommentarer
  1. Thomas Thomas
  2. Quint Quint
  3. Tommy
    • Johan Lindros Johan Lindros

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.