Vad spelar du i helgen? [Vecka 30 2019]

Nu när vi är inne i årets kanske längsta ihållande speltorka har flera i redaktionen börjat kika tillbaka på de många spel som av diverse skäl har bortprioriterats. Jonny satte denna boll i rullning med sin välskrivna krönika, och Krille följde sedan upp med tankar och intryck från sin egen skämshög.

Vi börjar dock sakta men säkert närma oss spellanseringarna igen, och Krille knep till exempel recensionskoden till Wolfenstein Youngblood. Kanske är detta spel på din att göra-lista i helgen?

Pär beger sig ut i öknen

När Bayek röjde ogräs blev han attackerad från ingenstans

Det har vi mycket tal om skämshögar här den senaste veckan och ett sådant spel för mig är Assassin’s Creed: Origins. Och nu när min semester börjar strax är det ett utmärkt tillfälle att dyka ner i denna stora öppna värld och se vad den har att erbjuda. Med tanke på hur många som hyllat det är jag riktigt peppad.

Martin bygger och går på date

Japp, det är ett japanskt spel!

Även om vi inte fick något recensionsexemplar av Dragon Quest Builders 2, spelar jag detta för fullt på min hustrus version. Än så länge är det så bra att det knappt går att sluta spela.

Jag kommer även att fortsätta min resa i den visuella romanen DATE A LIVE: Rio Reincarnation, vilket jag spelar för recension. Mina tankar om denna berättelse kan du läsa under nästa vecka.

Johan planerar möten och skjuter nazister

NEIN, du får inte klappa vovven!

Vi börjar närma oss årets Gamescom-mässa med stormsteg, och eftersom jag kommer att vara på plats i år igen tillbringar jag mycket tid med att boka möten och spelsessioner. Detta Tetris-liknande pussel att få saker att passa in i schemat bygger upp stora förväntningar för vad som väntar om knappt en månad.

På spelfronten kommer jag att tillbringa en del tid med det hett efterlängtade Wolfenstein Youngblood, där jag kommer att avnjuta varje sekund av det alternativa 80-talet som utspelas i detta verk. Det ska bli spännande att se hur Arkanes inflytande på utvecklingen har påverkat det redan underhållande grundkonceptet.

Vad har du planerat denna helg?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.