Vad spelar du i helgen? [Vecka 30 2018]

Värmen håller i sig, alla fläktar och kylmedel är slutsålda och det börjar till och med bli trist att cykla till badstranden för ett dopp. Att det svenska vädret aldrig kan vara ”lagom”? Det börjar bli svårt att ha en behaglig tillvaro då det känns som att det är lika varmt inomhus som utomhus.

Ändå kämpar vi PlayStation-entusiaster tappert med våra konsolspel, trots att kylfläktarna ylar i sin desperata kamp att hålla hårdvaran någorlunda kall. Nedan följer ett axplock av vad vi i redaktionen sysselsätter oss med. Vi är självklart nyfikna på vad du sysselsätter dig med, så knacka loss på tangentbordet!

Jerry hamnar i döda celler

Jag tänker ta med dessa flaskor till pantautomaten och tjäna en hacka.

Min äldsta dotter fyllde år tidigare i veckan och vi kommer att fira henne i helgen, men det finns gott om tid för spel under min nyligen påbörjade semester. Jag har tagit tag i recensionsexemplaret av Dead Cells och ska utforska vidare i detta metroidvaniaspel i helgen.

Min fru har påbörjat Tomb Raider: Definitive Edition (9/10) och jag ser fram emot att följa hennes äventyr med Lara Croft. Jag tänker också fortsätta min jakt efter platina i Friday the 13th: The Game (8/10). Med endast 223 matcher som Jason, är segervittringen riktigt nära.

Jesper upplever en revolution

Resan går från monarki till islamisk republik.

Jag har fått recensionsexemplaret av äventyrsspelet 1979 Revolution: Black Friday vilket beskrivits som en spelbar dokumentär av revolutionen i Iran där monarkin med shahen i spetsen störtades till förmån för de religiösa ledarna. Helgens spelande kommer att fokusera på detta.

Skulle det bli tid över fortsätter jag på det historiska temat med Assassin’s Creed: Origins (9/10). Det finns så otroligt mycket att göra att jag hela tiden blir distraherad från huvuduppdraget, då sidospåren alltid leder till nya erfarenhetspoäng och nya nivåer. Jag ligger på nivå 28 och satsar givetvis på att nå maxnivån 40 för att åtminstone ha en teoretisk chans att kunna göra allt i spelet.

Martin försöker överkomma skräcken

Inte nog med att du är ful, du skrämmer mig också!

Inte nog med att du är ful, du skrämmer mig också!

Då värmen har varit olidlig och vi även har fått besök av släkt från Japan, har mitt recensionsprojekt inte framskridit enligt planen. Kvar på recensionsbordet ligger The Persistence, som jag tillbringat några timmar i hittills. Jag hoppas att hinna spela några timmar till i helgen så att jag kan dela med mig av mina erfarenheter under nästa vecka.

Blir det någon tid över, spelar jag förmodligen Hatsune Miku: Project Diva F 2nd (9/10) där jag så sakteliga närmar mig min sista trofé innan platina.

Vad spelar du i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.