Vad spelar du i helgen? [Vecka 28 2018]

Även om de flesta av er säkert njuter av en härlig semesterledighet, innebär det inte att helgerna försvinner. Ja, det är faktiskt redan fredag och i och med det, även lite helgplaner. Själv har jag varit hemma i Sverige efter en händelserik semester i Japan med både jordbävningar och tyfoner på tapeten.

Det har inte duggat så hårt vare sig när det kommer till nederbörd eller spelsläpp, men några recensionstitlar har vi fått på bordet. Självklart blir det en del jobb då i helgen men det finns nog utrymme för lite nöjesspelande också tror jag.

Martin njuter av fynd och älgar på

Stämningsfyllt så det förslår!

Stämningsfyllt så det förslår!

Jag fick möjligheten att prova The Mooseman, en ganska annorlunda upplevelse som ger uttrycket ”promenadsimulator” en helt ny mening. Jag vandrar bland de döda och försöker lösa mysterier iklädd ett kranium från en älg. Moosigt!

Om du uppmärksammade min första artikel om reafynd i Japan, känner du redan till att det var en del andra spel som inhandlades också. I helgen tänkte jag ta mig an något av de övriga spelen och jag hoppas verkligen att jag hittar ytterligare några guldkorn.

Jesper testar galna robotar

Färgglada rutnät med hexgoner? Räkna med mig!

Jag är fortfarande inte redo att skriva recensionen av Shining Resonance Refrain utan spelar vidare på det. Räkna med en recension inom kort. Jag har också köpt det taktiska kortspelet Insane Robots som jag listade som en av månadens höjdpunkter. Jag hoppas hinna testa det vid sidan om recensionsspelet.

Förutom PlayStation-spelande ser jag fram emot att få testa brädspelet Gloomhaven i helgen. Det listas som det bästa brädspelet överlag på en stor brädspelssajt och jag räknar med att stora delar av söndagen vigs till det.

Jerry leker med elden

Hmmm...undrar vad som händer om jag drar i den här spaken...

Hmmm…undrar vad som händer om jag drar i den här spaken…

Jag har tagit tag i recensionsexemplaret av Candle: The Power of the Flame, vilket kommer bli en prioritet i helgen.

Nu har jag endast en trofé kvar till platina i Friday the 13th: The Game (8/10), men det krävs runt 460 matcher som Jason innan min långa resa når sin ände. Givetvis kommer jag att reducera antalet nu i helgen också.

Vad spelar du i helgen?

3 kommentarer
  1. Thomas Thomas
  2. Quint Quint
  3. Johan Lindros Johan Lindros

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.