Vad spelar du i helgen? [Vecka 27 2019]

Helt plötsligt känns midsommar väldigt avlägset och vi är redan mitt inne i den svenska sommaren med allt vad det innebär. Oavsett om du fortfarande jobbar eller är ledig, har helgen kommit åter och det brukar ju innebära en del kvalitetstid framför PlayStation-konsolerna.

I veckan som har gått, har vi fått se Sonys kovändning när det kommer till PlayStation Plus-spel, vi har fått ta del av Johans upplevelser i Judgment (8/10), men också Pärs mörka framtidsvy när det kommer till FIFA-serien.

Nu återstår det bara att se vad helgen har i sitt sköte!

Martin längtar efter drakäventyr

Undrar om det finns många drakar i nästa spel? Jag hoppas det…

Nu när det bara är dagar kvar tills Dragon Quest Builders 2 släpps, och jag längtar verkligen efter det. Det var länge sedan jag såg fram emot ett spel så här mycket och därför blir det nog lite Dragon Quest Builders (10/10) för att stilla abstinensen.

Jag har äntligen tagit mig förbi Anor Londo i Dark Souls III (10/10) och känner att jag börjar få fart i bossdräpandet på nytt. Därför blir det nog några timmar där med.

Jonny löser mysterier

Vad döljer sig i Oakmonts mörker?

Den här helgen känns lite längre än vanligt eftersom min semester börjar på måndag, vilket innebär ett perfekt tillfälle att unna sig lite längre spelsessioner.

För ungefär en vecka sedan började jag spela det Lovecraft-inspirerade The Sinking City som har fascinerat mig förvånansvärt mycket! Att puttra runt i en båt längs Oakmonts översvämmade gator i jakt på mysterier att lösa är ett bra alternativ om man inte orkar vara ute i solen. Men hur bra är spelet? Det får ni veta i en recension inom kort.

Jesper kämpar för mänskligheten

2B or not 2B

Jag har under flera veckor skrivit om att jag spelat Bloodborne (10/10) och dess expansion Bloodborne: The Old Hunters (10/10). Nu är jag klar med båda och har tagit 100% av troféerna och min eftertraktade platinatrofé nummer 100.

För mitt nästa projekt tog jag en titt på skämshögen och min katalog med spel jag klassat som enkla platinatroféer. Lotten föll på en stortitel från skämshögen. NieR: Automata (8/10) har beskrivits som den här generationens bästa spel som ingen har spelat. Det är givetvis en överdrift, men jag ser fram emot berättelsen. Den enda spoiler jag utsatts för är att den kompletta berättelsen fås först efter flera genomspelningar och jag ser fram emot att ta reda på vad som väntar mig.

Som om inte det vore nog så har jag börjat en genomspelning av Severed (6/10) till Vitan och blir det något bärbart spelande, är det det som gäller.

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.