Vad spelar du i helgen? [Vecka 26 2020]

Värmen har kommit på allvar till vårt avlånga land, vilket förstås innebär extra fläktar och mörkläggningsgardiner i vardagsrummet. För inget kan väl störa våra efterlängtade spelstunder denna helg?

Spelsläppen har börjat lugna sig en aning från det hektiska tempo vi hade i våras, men det har ju inte funnits någon brist på intressanta spelnyheter. Veckan bjöd på djupdykningar i både Marvel’s Avengers och det hett efterlängtade Cyberpunk 2077, och det ser ut som att vi kommer att ha en riktigt trevlig spelhöst. Innan dess är det dock dags att gå igenom vad som sker i redaktionen!

Martin beger sig till skogs

Tennis in the Face har jag recenserat. Men det såg aldrig ut så här…

Jag har påbörjat min väg mot en platinatrofé i The Forest (8/10) och upplever både svackor och höjdpunkter i detta projekt. Jag fascineras av hur djupa grottorna verkligen är, men börjar bli trött på att vandra vilse.

Om jag spelar något annat, blir det förmodligen The Last of Us: Left Behind (10/10) vilket jag påbörjat, Life is Strange 2 som jag är mitt uppe i eller Mist Survival som jag har köpt och ska testa på PC.

Jesper upplever livet efter katastrofen

Seattle är vackert. öde och bitvis fruktansvärt otäckt och obehagligt.

Jag betade av mina stora projekt för att ha utrymme att spela The Last of Us Part II (9/10) direkt när det släpptes. Sett till det jag hört om spelets längd så tror jag att jag är ungefär halvvägs, men jag spelar otroligt långsamt och utforskar alla hörn och smyger ibland lite för länge på fiender.

Jag tror inte att jag kommer att spela något annat den här helgen utan det blir fullt fokus. Skulle jag bli klar så kanske jag startar ett New Game+ och kollar en guide över samlarobjekt för att se om jag kan ta alla troféer.

Jonny reser till Asien

Krammonstret fattade inte grejen med social distansering

I den stekande hettan som är just nu trivs jag under dagtid bäst i fåtöljen framför min spelkonsol. Urvalet av spel som pockar på min uppmärksamhet är stort som vanligt, men bättre med för mycket än för lite tänker jag!

Spelet som jag i första hand kommer att ta mig an blir troligtvis Nioh 2 (9/10) som jag nyligen har känt ett behov av att återbesöka. Kanske blir det även något mer lättspelat, men vad det skulle vara får tiden utvisa.

Vad tänker du spela i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.