Vad spelar du i helgen? [Vecka 24 2022]

Solen ligger på allt oftare och semestertider närmar sig runt om i landet. Många av oss ser fram emot att slå sig ner i soffan för lite längre och intensivare spelsessioner än vad vi kan unna oss under resten av året. Vi på bloggen är inget undantag och med så många intressanta spel det finns har vi alltid något att göra.

Innan dess har vi en helt vanlig helg att ta oss an, och det här är vad vi kommer att syssla med:

Martin utforskar en udda verklighet

Men robotar? Det är ju 1989?

På recensionsbordet landade Industria; ett berättelsedrivet spel som utspelar sig i Berlin, precis när muren faller. Men tydligen handlar inte historien om hur väst och öst närmar sig, utan tar i stället form i ett parallellt universum där huvudpersonen ska hitta sin försvunna arbetskamrat.

Om jag får tid över till annat spelande, kommer det självklart återigen landa i Dying Light 2 Stay Human (9/10) där jag fått starta om min genomspelning igen på grund av att jag missat några samlarföremål som krävs för en platinatrofé. Men inte mig emot!

Jesper försöker överleva

Mord, blod och ond bråd död väntar runt varje hörn.

Jag håller på att spela skräckäventyret The Quarry, eller som svenska Amazon kallar det, Stenbrottet. Likt de andra spelen som Supermassive Games släppt på senare år så handlar det om ett filmiskt spel med förgrenad berättelse. Räkna med en recension inom den närmaste tiden.

Jag laddade ned demoversionen av rytmskjutaren Metal: Hellsinger och kommer kanske att starta upp det också.

Jonny ropar ”Cowabunga!”

En fotsoldat bakom pizza-disken kan vi inte tillåta!

Den här helgen gör jag ett djupdyk i ett av de största fenomenen från min barndom, nämligen Teenage Mutant Ninja Turtles. Flera av de numera klassiska titlarna som kom ur varumärket under sent 80-tal/tidigt 90-tal gick varma i pojkrummen hos mig och mina vänner, så det ska bli spännade att se vad TMNT: Shredder’s Revenge har att erbjuda.

Blir det tid över kommer jag nog att försöka klå nästa svårighetsgrad på Slay the Spire, något som är lättare sagt än gjort.

Vad tänker du spela i helgen?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.