Vad spelar du i helgen? [Vecka 23 2021]

Med en kombination av sommarhetta och tonvis av spelnyheter finns det mycket att se fram emot denna helg. Summer Game Fest har redan sparkat igång årets kavalkad av spelpresentationer som traditionsenligt hålls varje sommar, och du kan redan nu läsa om mina intryck från Koch Media-presentationen som visas senare ikväll.

Mellan alla strömmade presentationer kommer det förmodligen att finnas lite tid över till att faktiskt spela lite också, och här är ett axplock av vad som sker i redaktionen.

Martin hänger med Lara

Tomb Raider incoming!!!

Jag grävde lite i skämshögen och det slutade med att jag blev sittande med det fantastiska Rise of the Tomb Raider (9/10) och kunde inte slita mig förrän jag undersökt nästan varenda vrå. Sedan kom jag på att jag även har Shadow of the Tomb Raider (8/10) i samma hög. Det blir med andra ord ytterligare en omgång med pang-pang och utforskande av grottsystem i helgen.

Planen är att jag och sonen ska ta os ut i skogen och slappa lite i våra hängmattor och grilla lite, men om det mot förmodan erbjuds ytterligare speltid, tror jag minsann att jag äntligen ska återvända till gyttjan i Snowrunner (7/10). Johan har pratat så mycket om det nu att jag har blivit sugen att sätta mig i lastbilen igen och parkera ett släp i någon gyttjepöl.

Jesper tar kampen till Dr. Nefarious

Drakar, snabba sniglar, pussel och action.

Jag spelar Ratchet & Clank: Rift Apart med avsikt att recensera det. Vi fick koden ganska sent och kunde därför inte publicera en recension innan släppet av spelet. Men nu är det full fart och du kan förvänta dig en recension inom kort. Det blir fullt fokus på detta och jag tror inte att det kommer att bli något annat spelande överhuvudtaget.

Möjligtvis ser jag till att min sparfil är migrerad så att jag kan fortsätta min genomspelning av Final Fantasy VII Remake (9/10) på PlayStation 5 när jag väl blir klar med Lombax-äventyret.

Johan börjar vädra platina

När det är badväder är det dags att utnyttja detta.

Efter mitt flitiga Snowrunner (7/10)-spelande de senaste veckorna har jag nu utan att ens sikta på det börjat närma mig platinatrofén. Det finns fortfarande en hel del nötande av uppdrag kvar, men det är ju perfekt aktivitet mellan de många kommande E3-presentationerna på horisonten. Jag kommer även att kika närmare på den Yuffie-fokuserade expansionen till Final Fantasy VII Remake när möjlighet finns.

Vad har du för spelplaner i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.