Vad spelar du i helgen? [Vecka 23 2017]

I ett tempo som blir högre och högre, närmar vi oss sommar, semester och självklart E3-mässan som är precis bakom knuten. Under helgen kommer vi att få ta del av dråpliga presentationer, häpnadsväckande överraskningar och efterlängtade sessioner av spelglädje.

Enligt tradition, har Johan författat en del inlägg där han sammanfattar förväntningarna på de olika jättarnas presentationer som går av stapeln inom kort. Ni har också fått ta del av mina vilda drömmar; saker som jag gärna skulle vilja se presenterat men som förmodligen inte kommer att inträffa.

Frågan är om vi kommer att hinna spela något under helgen, vad tror du?

Jesper besöker den slutgiltiga fantasins värld

Dags för lite rollspelsnostalgi

Jag reser under helgen och kommer uteslutande att spela bärbart. Min Vita är fullproppad med ospelade spel och näst på tur ligger World of Final Fantasy (9/10). Jag köpte spelet dag ett men har fortfarande inte startat det överhuvudtaget och efter att ha spelat flera visuella romaner på raken är det nu dags för ett maffigt japanskt rollspel.

Jag funderar även på att fortsätta att spela det japanska musikspelet IA/VT Colorful, vilket påminner starkt om Hatsune Miku-spelen. Skulle jag behöva variation är minneskortet proppat med nedladdade spel och jag har ett etui med 8 spelkort med ospelade spel mig också, så det lär inte gå någon nöd på mig.

Johan återvänder till Andromeda

”Jag tar aldrig av mig hjälmen numera, för alla klagade på mitt ansikte.”

E3-mässan är så nära att vi nästan kan röra alla de nya spännande spelen som kommer att visas upp. När jag inte sitter och laddar upp inför de stundande presskonferenserna kommer jag dock att klämma in en del spelande också. Mass Effect Andromeda (8/10) kommer troligtvis att hamna högt på prioriteringslistan, med tanke på att jag plockade upp det nyligen igen. Trots 60 timmar i spelet har jag en hel del kvar som jag vill utforska och klara av innan jag känner mig klar med detta kapitel.

Med lite tur kanske vi får se expansionsplaner för spelet under Electronic Arts presskonferens, men det är långt ifrån ett säkert kort med tanke på hur utgivarna har backat bort från det kritiserade spelet.

Martin känner vinden i håret

Passa dig under nästa varv; då är jag maxad!!

Passa dig under nästa varv; då är jag maxad!!

Även om jag inte upplevt speciellt mycket spelserien Wipeout, lyckades jag få det hedervärda uppdraget att recensera Wipeout Omega Collection. Det jag minns från mina tidigare bekantskaper med spelen, är att tempot är högt, njutningen stor och musiken fantastiskt. Helgen blir med andra ord fylld av ren spelglädje.

Jag ska också försöka undvika att bryta revbenen virtuellt i MXGP3: The Official Motocross Videogame, där jag hoppas nå nya höjder i mina hittills misslyckade motorcykelhopp. Finns det någon tid över, tillbringar jag nog den i 7 Days to Die (7/10) eller Diablo III: Reaper of Souls (9/10) tillsammans med min son.

Vad spelar du mellan presskonferenserna?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.