Vad spelar du i helgen? [Vecka 23 2015]

En vecka fylld av trevliga spelnyheter har nu passerat och E3-stämningen är nu etablerad på allvar. Ingen har väl lyckats missa att Fallout 4 bekräftades tidigare i veckan med en trailer som gav mycket mersmak inför Bethesdas presskonferens som är lite drygt en vecka bort. För att ytterligare bygga upp förväntan inför E3-mässan kommer vi att publicera förhandstittar för presskonferenserna under hela nästa vecka där vi plockar ut höjdpunkter, och förstås vill höra om dina förväntningar också.

Innan dess är det dock dags att gå igenom vad som spelas i helgen!

Johan varvar E3-pepp med platinumjakt

bloodbourne-3[1]

Helgens spelplaner kommer att cirkulera kring Bloodborne (10/10) som jag i min nya genomspelning satsar på att sopa hem resten av troféerna i spelet. Nu när spelsläppen har saktat ner en aning inför sommarlugnet är det ett perfekt läge att blicka bakåt och plocka upp projekt som hamnat på sparlåga. Om du ännu inte har införskaffat detta mästerverk kan du passa på att fynda nu eftersom spelet är rabatterat på PlayStation Store under hela helgen.

Övrig tid kommer att tillbringas med nedräkning till E3-mässan. Förväntan är stor!

Anton spelar kortspel med köpmän och hantverkare

witcher-3[1]

Jag har nu helt kört ner mig i The Witcher 3: Wild Hunt (9/10) och framför allt det geniala kortspelet Gwent. Själva huvuduppdraget ligger på is när jag istället rider land och rike runt för att köpa kort, hitta lämpliga motståndare och spela av dem deras unika kort. I en värld där spelföretag nasar extramaterial så mycket de bara kan är det otroligt att Witcher bjuder på ett så balanserat och roligt kortspel utan att ta extra betalt.

 

Andréas återupptar den intergalaktiska diplomatin.

”Va, butter? Inombords ler jag..”

PS3 ska få lite tid när jag försöker knyta ihop de sista bland de mer underhållande trådarna i Mass Effect 2. Om det är nödvändigt eller inte inför öppnandet av sparfilen i den avslutande delen av vad som änsålänge är en trilogi vet jag inte. Jag gissar nog att påverkan inte kommer bli större än att nån ödlehudad rymdnisse kommer påminna om gamla goda tider över bjärt färgad drink. Men den som återuppstår får se.

Vad tänker du spela i helgen?

4 kommentarer
  1. Thomas Thomas
  2. Martin Svennberg Martin Svennberg
  3. motz motz
  4. Kalsid

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.